Τι συμβαίνει με τον Στεφ Κάρι – Οι τάσεις φυγής, ο ΛεΜπρόν και το ακραίο σενάριο με τους αιωνίους

Τι συμβαίνει με τον Στεφ Κάρι – Οι τάσεις φυγής, ο ΛεΜπρόν και το ακραίο σενάριο με τους αιωνίους

Μπόλικος ντόρος γύρω από το όνομα του Στεφ Κάρι το τελευταίο διάστημα. Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν αποκλείεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, με πολλές ομάδες να περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

Το καλοκαίρι τα πράγματα στο NBA ηρεμούν, είναι γνωστό αυτό, αλλά φέτος έχουν ηρεμήσει υπερβολικά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άλλαξαν τα δεδομένα, το NBA Draft δεν είχε το περσινό ενδιαφέρον και για την ώρα έχουμε δει πολύ μετρημένες κινήσεις.

Αν όλα θα ανατραπούν από εδώ και πέρα και έχουμε μια τεράστια έκπληξη, θα το δούμε, αφού ακόμα υπάρχει χρόνος, για μεγάλες ανατροπές. Όσο υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν και στοιχηματικές ευκαιρίες, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε για την Επόμενη Ομάδα Στεφ Κάρι.

Στεφ Κάρι Επόμενη Ομάδα

Το NBA είναι αρκετά… ήσυχο το φετινό καλοκαίρι και μια καλή δικαιολογία είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Από εκεί και πέρα λίγες αλλαγές έχουν γίνει, μεγάλες εκπλήξεις στον Νικητή NBA δεν έχουμε, αλλά έχουμε κάποιους… ψιθύρους για τον Στεφ Κάρι.

Από τους πολύ μεγάλους σταρ της λίγκας, δεν περιμένουμε κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη, θεωρητικά κανένας δεν ψάχνει για νέο περιβάλλον, αλλά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν ξεκινήσει κάποιοι… ψίθυροι για τον Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των Γουόριορς, μετά το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στη πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλαξε το βιογραφικό του στο instagram αφαιρώντας το λεκτικό που έλεγε γκαρντ των Γουόριορς, με εκείνο που λέει χρυσός ολυμπιονίκης.

Δείτε λεπτομέρειες για την επόμενη ομάδα Στεφ Κάρι εδώ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ