Δυνατές αποδόσεις στη «μάχη» των… τελευταίων

Δυνατές αποδόσεις στη «μάχη» των… τελευταίων

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το Champions League περιμένει και τους… τελευταίους. Απόψε διεξάγεται το δεύτερο πιάτο των επαναληπτικών του Β΄προκριματικού γύρου με τις επιλογές να είναι πολλές και για όλα τα γούστα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ (22:00): Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ήταν τόσο καλός στο πρώτο παιχνίδι και ίσως να αισθάνεται λίγο τυχερός που εν τέλει ηττήθηκε με ένα γκολ διαφορά (2-1). Μείωσε στο 75’ με την προβολή του Μίμοβιτς από το φάουλ του Χουάνγκ και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στη League Stage του Champions League. Είχε κι εκείνος τις στιγμές του, αλλά ήταν περισσότερες εκείνες της Μπόντο και γενικά για ένα διάστημα δέχτηκε μεγάλη πίεση. Τώρα, θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του να κάνει την υπέρβαση. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει στο 4-1 επί της Τσουκαρίτσκι, στις 15/8, κάτι που σημαίνει πως δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, λόγω της κρισιμότητας των αγώνων με τους Νορβηγούς.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ (22:00): Η Μπόντο Γκλιμτ είναι σε καλή κατάσταση, πήρε με 2-1 το πρώτο ματς και σου έδινε την αίσθηση πως ίσως άξιζε κι άλλο γκολ. Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε Ο Μπίορτουφτ στο 52’ και ο Μάατα με απίθανη γκολάρα στο 62’ στο απέναντι παραθυράκι, σκόραραν για τους Νορβηγούς. Είπαμε, άξιζαν κι άλλο γκολ, αλλά όσο δεν ερχόταν, ήρθε εκείνο από τους Σέρβους να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ζευγάρι. Παραμένει φαβορί για την πρόκριση, αλλά την περιμένει καυτή ατμόσφαιρα και ενδεχομένως και αρκετή πίεση. Επιπλέον, εκτιμώ ότι για να περάσει, θα χρειαστεί να σκοράρει και στη Σερβία και μπορεί να το κάνει. Δείχνει καλή και δουλεμένη ομάδα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΡΥΘΡΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ)

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΛ (22:00): Εξαιρετικά δύσκολη έγινε για τη Σλάβια Πράγας η υπόθεση πρόκρισης στη League Phase του Champions League. Η τσέχικη ομάδα ηττήθηκε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι από τη Λιλ και πλέον ψάχνει μια μικρή υπέρβαση. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε… χαμηλές στροφές και οι ευκαιρίες έλειψαν. Στο δεύτερο δέχθηκε δύο τέρματα (52’ και 77’), στα οποία είχε μεν «απάντηση», αλλά τα γκολ που πέτυχαν οι Όγκμπου (63’) και Χιτίλ (79’), αμφότερα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς, μέχρι τώρα μετρούσε έξι νίκες και μια ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα δεν είχε υποχρέωση το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΛ (22:00): Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα φανταζόταν ο Μπρούνο Ζενεσιό ότι θα έκανε τέτοιο ξεκίνημα στην τεχνική ηγεσία της Λιλ. Μετά την παλικαρίσια πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ, η ομάδα της Βόρειας Γαλλίας βρίσκεται πολύ κοντά στο να σφραγίσει την παρουσία της στη League Phase του Champions League μετά από τρία χρόνια. Η νίκη με 2-0 επί της Σλάβια Πράγας στο πρώτο παιχνίδι, δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα και αν το διαχειριστεί όπως πρέπει, στο τέλος θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει. Μετά από το «στείρο» πρώτο ημίχρονο, ήρθε στο 52’ ο Ντέιβιντ να ανοίξει το σκορ, με τον Ζεγκρόβα στο 77’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε την Ανζέ, την οποία νίκησε με 2-0 και έκανε το «δύο στα δύο». 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΛ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ