ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Καλλιθέα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στο Φάληρο, στις 20:30 σήμερα το βράδυ.

Η Σούπερ Λιγκ έχει ξεκινήσει και η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με νίκη στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις και ακριβώς έτσι θα ήθελε να συνεχίσει.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 επί του Βόλου, στη πρώτη αγωνιστική της Super League και μπορεί να μην εντυπωσιάσε, αλλά ήταν ουσιαστικός και συνεχίζει δυναμικά, για να βρει συνέπεια και ομοιογένεια. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει η ομάδα του να πάει στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχοντας κάνει το 3/3 και έχοντας χρόνο να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα.

Μάλιστα, σύντομα ο Ολυμπιακός αναμένεται και πιο ενισχυμενος, αφού ο Κάρμο επιστρέφει και θα συνεχίσει τη καριέρα του στην ελληνική ομάδα, ενώ σήμερα εκτός αποστολής θα είναι ο Ρέτσος. Αντίθετα, σε αυτήν βρίσκεται ο Ντάνι Γκαρθία. 

Η Καλλιθέα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και έχει στόχο την παραμονή. Η αθηναϊκή ομάδα ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ειδικά σήμερα το έργο γίνεται ακόμα δυσκολότερο, αφού μέσα στο «Καραϊσκάκης» τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κανέναν.

Η Καλλιθέα στη πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, σε ένα ματς που έδειξε ότι παίζει, για να αποφύγει την ήττα. Δεν έκανε καλό ματς, είχε προβλήματα κυρίως στην επίθεση, αν και έχει παράπονα και από τη διαιτησία. Τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν είναι γνωστά για τους φιλοξενούμενους και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα το σημερινό ματς. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ