Το ματς ξεκινά από 1-1…

Το ματς ξεκινά από 1-1…

Τα σημερινά προγνωστικά από τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι μου. Μας την έκανε η Μπενφίκα στα προγνωστικα ποδοσφαιρου και δεν πήγαμε δεύτερο στη σειρά ταμείο. Οι «αετοί» αν και προηγήθηκαν στο 19’, στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ (τους ακυρώθηκε ένα στο 45’) και το ματς έμεινε στο 1-0.

Κρίμα, γιατί τα άλλα δύο παιχνίδια που ασχοληθήκαμε πέρασαν από το πρώτο ημίχρονο. Και το over 3,5 στο Βαλερένγκα – Λιν και το goal/goal & over 2,5 στο Μίντιλαντ – Σοντέριτσκε.

Πάμε στα σημερινά και στην τριάδα που θα ποντάρουμε.

Σάντεφιορντ – Κρίστιανσουντ Προγνωστικά

Τα ματς της Σάντεφιορντ ξεκινούν από το 1-1 και μετά θα δούμε που θα πέσει η μπίλια! Συγκεκριμένα, μετρά 10 σερί goal/goal και 14 στα τελευταία 15 παιχνίδια της!

Στατιστικό, που δεν είναι τυχαίο και που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μάλιστα τα 11 από τα 14 goal/goal συνοδεύτηκαν και με over 2,5.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, μετρούν επτά goal/goal στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και με αυτά τα στατιστικά θα το πάρω εύκολα το ρίσκο και θα ποντάρω στο over 3,5, σε απόδοση 2,07.

Μπρόντμπι – Ράντερς Προγνωστικά

Δεν τα κατάφερε στα ευρωπαϊκά προκριματικά η Μπρόντμπι και πλέον… μένει Δανία. Έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο, όπως έκανε στο τελευταίο της ματς. Πήγε στην έδρα της Άαλμποργκ και κέρδισε με 4-0.

Σήμερα υποδέχεται τη Ράντερς, μια ομάδα με μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Μπορεί να πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Κοπεγχάγη και μετά να γνωρίσει δύο σερί εντός έδρας ήττες, από Σίλκεμποργκ και Σοντέριτσκε. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, αλλά θα τους ποντάρω με κάλυψη. Συγκεκριμένα, σε απόδοση 2,02 στην bet365 η επιλογή μου είναι το 1Χ & over 2,5.

Μαρσέιγ – Ρεμς Προγνωστικά

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μασσαλίας πήγε στην έδρα της Μπρεστ και κέρδισε με 5-1. Βρήκε χώρους και «σκότωσε» την αντίπαλό της. Σήμερα θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο την Ρεμς.

Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα (2-0 εντός από τη Λιλ) και ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα φιλικά της Μαρσέιγ, θα οδηγηθούμε στη νίκη της μαζί με το over 2.5. και το λέω αυτό γιατί στα τέσσερα τελευταία φιλικά των γηπεδούχων σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Το συνδυαστικό στοίχημα, έχει απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 Σάντεφιορντ – Κρίστιανσουντ: Over 3,5 (2,07)

19:00 Μπρόντμπι – Ράντερς: 1Χ & Οver 2,5 (2,02)

21:45 Μαρσέιγ – Ρεμς: 1 & Over 2,5 (2,05)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ