Μένουμε… Ελλάδα και έχουμε αποδοσάρες

Μένουμε… Ελλάδα και έχουμε αποδοσάρες

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το κουπόνι σήμερα έχει πολύ δυνατές επιλογές και αυτό μας βοηθάει. Η Super League συνεχίζεται και από εκεί θα πάμε στις σημερινές μας επιλογές. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (20:30): Σε ένα πολύ ωραίο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό εντός έδρας, πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 στην πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Super League. Το παιχνίδι είχε ρυθμό από την αρχή και φάσης, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με πέναλτι στο 31’. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα όμως και με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε στο 35’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και ενώ χάνονταν εκατέρωθεν ευκαιρίες, έγινε και η ανατροπή για το 2-1. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όμως δέχθηκε την ισοφάριση για το 2-2. Δεν πτοήθηκε, πίεσε και βρήκε το γκολ της νίκης με δεύτερο πέναλτι στο 60’. Το βράδυ της Πέμπτης διέλυσε με 4-0 την Σάμροκ Ρόβερς στη Τούμπα για τα play offs του Europa League και πλέον μόνο με θαύμα δεν θα βρεθεί στο League Phase. Διαδικαστική η ρεβάνς που ακολουθεί στην Ιρλανδία.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (20:30): Με το… αριστερό το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στη Stoiximan Super League, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τη Λαμία εντός έδρας. Σε ένα ματς με καλό σχετικά ρυθμό και φάσεις, έμεινε με δέκα παίκτες στο 13’, λόγω απευθείας αποβολής του Σιέλη. Νωρίτερα του είχε ακυρωθεί και γκολ. Είχε φάσεις να ανοίξει το σκορ, λόγω κυρίως των λαθών στην άμυνα της Λαμίας και του ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Εν τέλει, στο 65’ δέχθηκε το γκολ της ήττας, ενώ στο 82’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν λόγω αποβολής αντιπάλου. Είχε τεράστια ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσει, αλλά το πέναλτι που κέρδισε στο 89’, το σπατάλησε με εκτέλεση στο δοκάρι ο Ντίας.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (21:00): Δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και το μυαλό στη Λανς, δεν μπήκε καλά στο ματς και δέχθηκε φάσεις. Πάντως ήταν αυτός που σκόραρε αρχικά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, για να έρθει η κομβική για την εξέλιξη του αγώνα φάση στο 51’. Ο Ζέκα ανέτρεψε τον Κρέσπι έξω από την μεγάλη περιοχή και αποβλήθηκε μιας και ήταν ο τελευταίος παίκτης. Ο Κρέσπι ανέλαβε και την εκτέλεση του φάουλ και με απευθείας σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτό το γκολ, μιας και όπως τόνισε σε ανακοίνωση του, θα έπρεπε να μην μετρήσει, καθώς ήταν παίκτης του Αστέρα στο τείχος.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (21:00): Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, έμεινε στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0) με την Καλλιθέα εντός έδρας στην πρεμιέρα. Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος, ήταν πιο δραστήριος στο δεύτερο όμως και εκεί ήταν που χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Οι περισσότερες ήταν για την ομάδα της Λιβαδειάς, με αποκορύφωμα το δοκάρι μέσα από την μικρή περιοχή στο πλασέ που επιχείρησε ο Τσάπρας στο 78’. Είχε ακόμα δύο σημαντικές στιγμές, για να έρθει η τελευταία φάση του αγώνα, εκεί όπου η Καλλιθέα διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, αλλά διαιτητής και VAR δεν έδειξαν κάτι. Καλός ο βαθμός, αλλά τώρα έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι πράσινοι έχουν το μυαλό τους στο μεγάλο ματς με τη Λανς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ