Restart οι Βαυαροί, θέαμα στη Μαδρίτη

Restart οι Βαυαροί, θέαμα στη Μαδρίτη

Οι προτάσεις της ημέρας (25/08) από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Θετικός ο σαββατιάτικος απολογισμός (+15.5 μονάδες) της στήλης, χάρη στο 1 & Under 4.5 της Τότεναμ και το Over 3 στο Φράιμπουργκ. Χάθηκε το combo στο Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ (0-2) με 1.42 xGoals για τους γηπεδούχους και η Κόνιασπορ κατέστρεψε το παρολί.

Από αύριο παίρνει άδεια η στήλη μας, επιστρέφουμε στις 9 του Σεπτέμβρη.

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν

Διόλου πειστική η πρεμιέρα της Βόλφσμπουργκ στο Κύπελλο απέναντι στην αδύναμη Κόμπλεντζ (0-1), το project Χασενχούτλ δεν εμπνέει από την περασμένη άνοιξη. Η Μπάγερν κάνει restart με τον Κομπανί στον πάγκο κι ενισχυμένο ρόστερ (Παλίνια, Ολίσε), οφείλει να κάνει δυνατή πρεμιέρα, να δώσει το στίγμα ότι παραμένει το αφεντικό στην Bundesliga, παρά την περσινή απώλεια του τίτλου. Στην Volkswagen Arena έχει εξαιρετική παράδοση με 9/10 διπλά από το 2015 και μετά, θα την στηρίξουμε στοιχηματικά περιμένοντας πολλά γκολ. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα

H Ατλέτικο ενισχύθηκε με τους Σόρλοτ, Άλβαρες στη γραμμή κρούσης, ο Αργεντίνος αναμένεται να ξεκινήσει απόψε, αλλά στην πρεμιέρα της με τη Βιγιαρεάλ (2-2 εκτός) προβλημάτισε ανασταλτικά.

Η Χιρόνα παρά την αποψίλωση του ρόστερ συνεχίζει με το επιθετικό, το αλέγρο της στυλ, ήταν αρκετά δημιουργική στην έδρα της Μπέτις (1-1). Χορταστικά τα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια (3-1 στη Μαδρίτη, 4-3 στην Καταλονία) και προβλέπουμε να δώσει ένα ακόμη μεγάλο σκορ το ματσάρισμα. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Ρίζεσπορ – Φενέρμπαχτσε
Νωρίς ξεκίνησε η αμφισβήτηση στο νέο project της Φενέρμπαχτσε, η “γκέλα” στην Σμύρνη (2-2) πόνεσε πολύ και η εξόρμηση στην Ριζούντα είναι αυξημένης δυσκολίας. Θαρραλέα ομάδα η Ρίζεσπορ μπρος στο κοινό της, έχει και την συνοχή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να απειλήσει το φαβορί και οι τιμές στα πολλά γκολ είναι ιδιαιτέρως αξιόλογες. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.30.

Μπράγκα – Μορεϊρένσε
Η Μπράγκα ψάχνει πατήματα μετά την αλλαγή προπονητή, η άμυνα συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη και το rotation είναι αρκετά πιθανό ενόψει του ταξιδιού στη Βιέννη. Η Μορεϊρένσε αρέσει στην εκκίνηση, σκόραρε 5 φορές στα δύο πρώτα ματς και παραμένει πολύ επικίνδυνη στις μεταβάσεις. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Γουλβς – Τσέλσι
Λίγα τα νέα πρόσωπα στην πρεμιέρα της Γουλβς, ένα εξ αυτών ο στόπερ Μοσκέρα, ο οποίος ξεχώρισε για τις “αλητείες” απέναντι στα φορ της Άρσεναλ. Πήγε να πνίξει τον Χάβερτς και χούφτωσε τα οπίσθια του Ζεσούς, δίχως να “κιτρινιστεί”! Δείχνει επικίνδυνος και θα ψάξουμε να δεχθεί κάρτα σε απόδοση 3.00, αφού ο σημερινός διαιτητής θα είναι πιο υποψιασμένος.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
Με τον Τόμας τραυματία από το ματς της Πέμπτης, στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ αναμένεται ξεκινήσει ο Τσάλοφ. “Σκύλιασε” ο Ρώσος στράικερ να ανοίξει λογαριασμό στην Τούμπα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και δείχνει θέμα χρόνου να κουνήσει τα δίχτυα. Θα φορτωθεί η περιοχή του Παναιτωλικού, οπότε θα ψάξουμε το γκολ του Τσάλοφ σε απόδοση 2.30.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Ιταλία & Γαλλία σε παρολί αξίας 5.67.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.80) στο Τορίνο – Αταλάντα. Πιο επιθετική παρουσιάστηκε η Τορίνο στο ντεμπούτο του κόουτς Βανόλι, άρεσε στο 2-2 (εκτός) με τη Μίλαν, αλλά η άμυνα χαμηλών μέτρων δεν άντεξε. Η Αταλάντα πέρασε με εντυπωσιακό σκορ (0-4) από την έδρα της Λέτσε, αλλά το γεγονός ότι κράτησε ανέπαφη εστία ήταν πλασματικό, αφού επέτρεψε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες (1.58 xGoals).

Δεύτερη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.80) στο Ρόμα – Έμπολι. Η Ρόμα κόλλησε στην πρεμιέρα της Σαρδηνίας (0-0), αλλά στο δεύτερο μέρος έδειξε βελτίωση και στο Ολίμπικο αναμένεται καλύτερη. Η Έμπολι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, δύσκολα θ’ αντέξει με τον Ντιμπάλα να παραμένει στη Ρώμη και να προορίζεται για 11αδα.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.75) στο Μαρσέιγ – Ρεμς. Το project Ντε Τζέρμπι ξεκίνησε με φούρια, οι Μασσαλοί ήταν εντυπωσιακοί στην έδρα της Μπρεστ (1-5) και το “Βελοντρόμ” αναμένεται “καυτό” απόψε. Θα την στηρίξουμε ξανά.

Προγνωστικά Στοιχήματος
16:30 | Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.02)

21:45 | Ρίζεσπορ – Φενέρμπαχτσε ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.30)

22:30 | Μπράγκα – Μορεϊρένσε ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

22:30 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

Παρολί

19:30 | Τορίνο – Αταλάντα ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.80)

21:45 | Ρόμα – Έμπολι ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Μαρσέιγ – Ρεμς ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.75)

Παίκτες

16:00 | Γουλβς – Τσέλσι ➡ Μοσκέρα κάρτα (απόδοση 3.00)

Σκόρερ

20:30 | ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός ➡ Τσάλοφ να σκοράρει (απόδοση 2.30)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ