Παρολί απο Σαμπιονά

Παρολί απο Σαμπιονά

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (25/08) ο Τσάρλυ!

O Στεφάν επιστρέφει στο Στρασβούργο. Το καλοκαίρι του 2022 δόθηκε ένα τριετές συμβόλαιο στον ανερχόμενο Στεφάν για να ανεβάσει επίπεδο το Στρασβούργο.

Στρασβούργο – Ρεν

Επιστροφή Στεφάν

Θεωρήθηκε μία σημαντική επιτυχία για την διοίκηση της ομάδας,καθώς ο Στεφάν είχε δείξει σπουδαία δείγματα στην Ρεν και θα μπορούσε να βρει έναν μεγαλύτερο σύλλογο.Η συνεργασία την πρώτη σεζόν,δικαιώθηκε το Στρασβούργο τερμάτισε στην 6ή θέση, έχοντας σπουδαία σεζόν. Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε με όνειρα, όμως το Στρασβούργο δεν κέρδιζε με τίποτα. Μετά απο ένα ρεκόρ 1-8-8 το πρότζεκτ Στεφάν τελείωσε άδοξα και στην συνέχεια με τον Αντονετί η ομάδα σώθηκε εύκολα, δεν ήταν και για να πέσει.

Ο Στεφάν επέστρεψε στην Ρεν. Φέτος ο στόχος είναι να την επαναφέρει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ξεκίνημα εντυπωσιακό. Κέρδισε για πλάκα την Λιόν με 3-0. To Στρασβούργο πήγε σε μία περίεργη επιλογή προπονητή. Δεν κράτησε τον έμπειρο Αντονετί που έσωσε πέρυσι την κατηγορία, αλλά προσέλαβε τον Άγγλο Ροσενιόρ. Ταυτόχρονα έγινε μία απίστευτη ανανέωση στο ρόστερ. Στην πρεμιέρα στην Μονπελιέ΄1-1 οι 10/11 ποδοσφαιριστές ήταν κάτω από 23 ετών. Η Ρεν μπήκε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία για το 2/2. Το διπλό στην bet365 βρίσκεται στο 2,22.

Μαρσέιγ – Ρεμς

Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Με βάση την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής ο άσος της Μαρσέιγ, με την Ρεμς κυκλώνεται κατευθείαν. Ήθελαν πολύ μεγάλα κλαμπ τον Ντε Τσέρμπι η διοίκηση της Μαρσέιγ, κατάφερε να τον φέρει στην Μασσαλία. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις τον προίκισε με σπουδαίες μεταγραφές. Έφερε για 25 εκ ευρώ τον Γουαχί, για 26 τον Γκρίνγουντ, συνολικά έριξε στην αγορά 91 εκ ευρώ.

Στην πρεμιέρα διέσυρε την Μπρεστ με 1-5 και γέμισε με αισιοδοξία τον κόσμο της, πως τα λεφτά θα πιάσουν τόπο. Το Βελοντρόμ είναι δύσκολο γήπεδο και για την ίδια την ομάδα, σήμερα όμως αναμένεται να υπάρξει ενθουσιασμός. H Ρεμς έπαιξε με παίκτη λιγότερο από νωρίς με την Ρεν, ηττήθηκε με 0-2. Η Μαρσέιγ είναι γεμάτη με φιλοδοξίες ο άσος στο 1,55.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18.30 Στρασβούργο – Ρεν 2 (2,22)

21.45 Μαρσέιγ – Ρεμς 1 (1,55)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ