ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία, για τη δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Μετά και το ευρωπαϊκό κάζο κόντρα στη Νόα, η Ενωση σοβαρεύτηκε και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον ΟΦΗ του Δέλλα.Στο 3-0 σταμάτησε το κοντέρ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να αναζητά το δεύτερο τρίποντο κόντρα στη Λαμία. «Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και είναι ένας θεμελιώδης τομέας. Η αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό είναι μια έκφραση ότι ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος. Ούτε εμείς είμαστε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι όπως υπήρξαμε τα δύο αυτά χρόνια, όπως είμαστε τώρα. Έχω πάρει πολλές κλήσεις από τους ανθρώπους της διοίκησης πριν το παιχνίδι και αισθάνθηκα αυτή την αγάπη, ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Και ότι η ΑΕΚ είναι ένα γκρουπ και ένα κλαμπ, ότι δεν είναι το δικό μου το όνομα. Η ΑΕΚ έχει τη δική της ιστορία και ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους. Πριν το παιχνίδι είχα πει ότι πρέπει να συσπειρώσουμε πάλι τον κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς, για την ενέργεια που δίνει στο γήπεδο αυτό», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, σε αναζήτηση επιθετικού συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ, ενώ happy end είχε η υπόθεση παραμονής του Ορμπελίν Πινέδα.

Πάμε και στη Λαμία, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το εφετινό της ταξίδι στα γήπεδα της Super League. Φορτσάτη μπήκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον Παναιτωλικό. Σημαντική νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, που έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ