Στοιχηματικό επίκεντρο το Λονδίνο

Στοιχηματικό επίκεντρο το Λονδίνο

Τα προγνωστικά του στοιχήματος από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Με 3/3 επιλογές και +96 μονάδες στο ταμείο έκλεισε η στήλη της Παρασκευής, χρήσιμο το μπουστάρισμα πριν το πλούσιο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Πλήρωσαν από ημίχρονο τα πονταρίσματα με γκολ σε Ντρόχεντα και Βίγκο, ενώ η Ρακόβ χρειάστηκε late ανατροπή για να κάνουμε το απόλυτο.

Τότεναμ – Έβερτον

Η Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή για περίπου μία ώρα στην πρεμιέρα της, αλλά της έλειψε η κυνικότητα με αποτέλεσμα να πετάξει δύο βαθμούς στο Λέστερ.

Σήμερα αναμένεται να κυριαρχήσει εδαφικά και πάλι απέναντι σε μία Έβερτον που έδειξε ανέτοιμη στη δική της πρεμιέρα, που θα παίξει σε χαμηλά μέτρα κι έχει πρόβλημα στον καταρτισμό της άμυνας. Επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.93.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

Κοινός παρονομαστής στις πρεμιέρες των δύο ομάδων ο γρήγορος ρυθμός και η υψηλή συχνότητα απειλητικών καταστάσεων. Καμία δεν παρουσίασε ανασταλτική σταθερότητα και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση ξεχειλίζει από γκολ.

Goal/Goal τα 14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα 11 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5, ενώ στα 4 τελευταία μεταξύ τους στο Σέλχαστ Παρκ έχουν καταγραφεί 24 γκολ! Αμφότερες σκόραραν 2+ φορές. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη

Αλλαγή εποχής στην Φράιμπουργκ, ο κόουτς Στράιχ αποχώρησε μετά από 13 χρόνια κι ο πρωτάρης Σούστερ τον διαδέχθηκε. Χορταστικά τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας της, ενώ στο Κύπελλο το περασμένο Σάββατο έδειξε σε καλό ρυθμό διαλύοντας την Όσναμπρικ (0-4).

Σα να μην πέρασε μια μέρα για την Στουτγκάρδη, το Σάββατο ήταν και πάλι εξόχως ανταγωνιστική στην έδρα της Λεβερκούζεν, αλλά και πάλι απέτυχε να κάνει τη ζημιά, χάνοντας το Σούπερ Καπ στα πέναλτι (2-2 κ.δ.).

Κάλυψε την αποχώρηση του Γκιρασί με τον εξίσου δυνατό Ντεμίροβιτς, αλλά στα στόπερ δεν βρήκε αντάξιους αντικαταστάστες των Ίτο, Άντον. Περιμένουμε πλούσιο ματς, επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ελλάδα, Τουρκία & Πορτογαλία, σε παρολί αξίας 5.51.

Πρώτη επιλογή το Under 2.5 (1.72) στο Πανσερραϊκός – Άρης. Ο Πανσερραϊκός άρεσε στην Τούμπα, φανέρωσε επιθετικές αρετές, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δεν αναμένεται να βρει χώρους απέναντι σε έναν Άρη που αμύνθηκε εξαιρετικά στο Περιστέρι. Γρηγορίου & Μάντζιος έχουν μία τρομερή παράδοση σε χαμηλά σκορ, για την ακρίβεια, τα 12/14 μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στο Under 2.5, ενώ τα 7 τελευταία έμειναν στο Under 1.5!

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Over 0.5 (1.78) στο Μπόντρουμ – Κόνιασπορ. Η Μπόντρουμ ήταν ανταγωνιστική και στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν είχε την απαραίτητη διάρκεια κι ο κόουτς Τασντεμίρ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις της Super Lig.

Από την άλλη, η Κόνιασπορ άρεσε και στα δύο ματς, οι καλοκαιρινές μεταγραφές έχουν πιάσει και δικαίως προσφέρεται ως φαβορί. Απαραίτητη η κάλυψη.

Τρίτη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.80) στο Φαμαλικάο – Μποαβίστα. Η Φαμαλικάο επιβεβαιώνει το hype της προετοιμασίας, με τον Εβαντζελίστα στον πάγκο φάνηκε η βελτίωσή της από την άνοιξη.

Βγάζει σοβαρότητα στο παιχνίδι της, έχει ισορροπία κι ατομικό ταλέντο που κάνει τη διαφορά στην μπροστινή 4αδα. Περιορισμένων δυνατοτήτων η φετινή Μποαβίστα, αμύνεται σωστά, αλλά δύσκολα θ’ αντέξει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

17:00 | Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

17:00 | Τότεναμ – Έβερτον ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.93)

Παρολί

20:00 | Πανσερραϊκός – Άρης ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.72)

21:45 | Μπόντρουμ – Κόνιασπορ ➡ Χ2 & Over 0.5 (απόδοση 1.78)

22:30 | Φαμαλικάο – Μποαβίστα ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.80)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ