Γκολ με το… καλησπέρα σε Ισπανία και Γερμανία

Γκολ με το… καλησπέρα σε Ισπανία και Γερμανία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η νέα αγωνιστική περίοδο έχει κάνει σέντρα με το κουπόνι της Παρασκευής (23/8) να είναι αρκετά… γεμάτο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (22:30): Κάτι παραπάνω από χορταστικό ήταν το ματς στα Κανάρια Νησιά. Η πρώτη αγωνιστική της La Liga έφερε τη Σεβίλλη στο Εστάντιο ντε Γκραν Κανάρια, κόντρα στη μαχητική Λας Πάλμας. Μπορεί να προηγήθηκε δις η ομάδα του Χαβιέ Γκαρθία Πιμιέντα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο. Κάπως έτσι, το ντεμπούτο του 50χρονου τεχνικού στην άκρη του πάγκου της Σεβίλλης δε συνοδεύτηκε από νίκη. Εμπαζαν από παντού στα μετόπισθεν οι Ανδαλουσιανοί και θα πρέπει να λύσουν τα αμυντικά τους προβλήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται η σεζόν να έχει την κατάληξη της περσινής. Κάτι που θέλουν απεγνωσμένα να αποφύγουν οι Ανδαλουσιανοί. «Θα προσπαθήσουμε για τα πάντα, θα προσπαθήσουμε για την Ευρώπη, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (22:30): Οπως την… πάτησε η Σεβίλλη, έτσι ακριβώς την πάτησε και η Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Δύο φορές προηγήθηκε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δύο φορές βρήκαν απάντηση οι Ροχιμπλάνκος του Τσόλο Σιμεόνε. Το «κίτρινο υποβρύχιο» στρίμωξε για τα καλά την Ατλέτικο, τσιμπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Εξαιρετική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η Βιγιαρεάλ, προβληματική η εικόνα της στα μετόπισθεν. Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Ντανζουμά, μετά και την εμφάνισή του κόντρα στην Ατλέτικο. Ο 27χρονος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Βιγιαρεάλ και ο Μαρθελίνο φέρεται να άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (21:00): Η Γκλάντμπαχ είναι μέσα στη μετριότητα εδώ και μερικά χρόνια και η περσινή σεζόν δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ίσα-ίσα, μάλιστα, που ήταν και χειρότερη και λίγο έλειψε να μπλέξει σε περιπέτειες με το μπαράζ παραμονής. Σκεφτείτε, τερμάτισε μόλις στο +1 από την 16η θέση! Παρ’ όλα αυτά, το καλοκαίρι που πέρασε (που περνάει, για την ακρίβεια) είναι πολύ ήρεμο. Λίγες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, ενώ συνεχίζει κανονικά στη θέση του ο 45χρονος Ελβετός, Ζεράρδο Σεοάν. Παρά την περσινή κακή σεζόν, δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής του. Για την ώρα, συνεχίζει και ο χαφ Κονέ, αν και υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων, όπως η Μίλαν. Υπάρχει η αίσθηση ότι επιχειρείται μία ανανέωση, ειδικά από την στιγμή που έφυγαν παίκτες όπως ο Κράμερ, ο Χέρμαν, ο Γιάντσκε.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (21:00): Η Λεβερκούζεν έρχεται από ονειρική χρονιά, όπου κατέκτησε αήττητη πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ασταμάτητη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στη θέση του παρά τις φήμες που είχαν προκύψει στα τέλη της περασμένης σεζόν περί Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ. Το πρωτάθλημα, μάλιστα, ήταν το παρθενικό στην ιστορία της, ενώ αν δεν της είχε «στραβώσει» ο τελικός του Europa League (3-0 η Αταλάντα), θα είχε κάνει την τέλεια χρονιά με το τρεμπλ. Δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της, έδωσε Χλόζεκ και Αζμούν, πήρε Γκαρσία (χαφ), Τεριέ (εξτρέμ) και Μπελοσιάν (στόπερ), οπότε ξέρουμε πάνω-κάτω τι να περιμένουμε και φέτος. Δύσκολα εκτιμώ ότι θα μπορέσει να επαναλάβει τόσο καλή χρονιά, αλλά την περιμένω ανταγωνιστική. Πάντως, στη νέα χρονιά μπήκε με κούπα, κατακτώντας το Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ