Άρεσε η νέα Παρί

Άρεσε η νέα Παρί

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος της Παρασκευής (23/08) ο Τσάρλυ.

H Παρί στην μετά Εμπαπέ εποχή άρεσε. Κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-4 στην Χάβρη. Το σκορ δεν είναι ανάλογο τις δυσκολίας που είχε ο αγώνας. Το 1-2 έγινε στο 85ο λεπτό όμως η Παρί, δίκαια επικράτησε.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ

Έκανε διαφορά ο Ζοάο Νέβες

Πίεση πολύ την Χάβρη δημιούργησε ευκαιρίες και με το που πέτυχε το δεύτερο τέρμα οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Τα συνολικά XGOALS ηταν 0,20-2,91. Την διαφορά την έκανε ο Ζοάο Νέβες. Το νέο απόκτημα απο την Μπενφίκα, μπήκε σαν αλλαγή και έδωσε ασίστ για το δεύτερο και το τρίτο γκολ ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Χάβρης.

Στη δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται την Μονπελιέ που έσωσε τον βαθμό με εκτέλεση πέναλτι στο εντός έδρας παιχνίδι με το Στρασβούργο. Δημιουργεί μια νεανική με ταχύτητα και κίνητρο ομάδα ο Ενρίκε, που δεν σταματά να παίζει. Περιμένω να κερδίσει με over 2,5 την Μονπελιέ. Στο 1,67 στην bet365 ο άσος με over 2,5.

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Έζησαν το ίδιο έργο στην πρεμιέρα

Η Σεβίλλη μετά απο δύο προβληματικές σεζόν στο πρωτάθλημα ήρθε σε συμφωνία με τον Χαβιέρ Γκαρσία Πιεμέντα. Άνθρωπο της Μπάρτσα που απο το 2001 εργαζόταν στην ¨Μασία¨, μέχρι το 2018 ήταν προπονητής στις μικρές ομάδες, απο το 2018-21 ανέλαβε την Β ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός της Λας Πάλμας και πέρυσι την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία. Με το δημιούργημα του αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει την νίκη. Το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα και έδειξε πως η Σεβίλλη θέλει ακόμη δουλειά. Το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας καθώς η Σεβίλλη ήταν με διαφορά η πιο γερασμένη ομάδα της Λίγκας.

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το τελικό 2-2 της Βιγιαρεάλ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο. Και εδώ είχαμε την ίδια πραγματικότητα,δύο φορές προηγήθηκε η Βιγιαρεάλ δύο φορές, ισοφαρίστηκε. Δύσκολο να παίξουν αυτές οι δύο ομάδες, μεταξύ τους και να κρατήσουν το μηδέν, το ζευγάρι δείχνει να ξεκινά με 1-1. Το Goal Goal στο 1,66.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21.45 Παρί – Μονπελιέ: 1 over 2,5 (1,67)

22.30 Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: Goal Goal (1,66)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ