To φιλόξενο Γκντανσκ & η παράδοση στο Βίγκο

To φιλόξενο Γκντανσκ & η παράδοση στο Βίγκο

Τα προγνωστικά της ημέρας (23/08) από τον Δημήτρη Βασιλάκο...

2/4 επιλογές είχε η χθεσινή στήλη, αλλά ο απολογισμός της βραδιάς έγραψε -50 μονάδες. Δεν σκόραραν οι Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για να χαθεί το 1 & G/G, ενώ το παρολί χάθηκε για “χιλιοστή” φορά με 2/3 επιλογές για ένα γκολ. Πήγαν στράφι το Χ2 & Over 1.5 της Μπεσίκτας & το 2 & Under 4.5 της Άντερλεχτ καθώς η Μπασακσεχίρ δεν βρήκε γκολ στο Δουβλίνο.

Λέχια – Ράκοβ

Η Λέχια δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ekstraklasa, η άμυνά της είναι σταθερά ευάλωτη στο ξεκίνημα της σεζόν, την προηγούμενη Παρασκευή ταπεινώθηκε (4-1 εκτός) από την Πούζτσα. Κατάλληλο το ματσάρισμα λοιπόν για να λυθεί επιθετικά η Ρακόβ μετά από δύο “λευκές” ισοπαλίες απέναντι όμως σε υψηλότερο ανταγωνισμό.

Θετική η παράδοση απέναντι στη Λέχια, την κέρδισε στα τρία τελευταία με συνολικό σκορ 10-0, ενώ επικράτησε και στα 3/4 τελευταία ταξίδια της στο Γκντανσκ πετυχαίνοντας από τρία γκολ. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.12.

Θέλτα – Βαλένθια

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε η Θέλτα την προηγούμενη Παρασκευή απέναντι στην Αλαβές (2-1) και το εντός έδρας ρεκόρ υπό τις οδηγίες του Χιράλδες έφτασε στο 4-2-0. Μετά το “λευκό” εντός έδρας ντεμπούτο του τον περασμένο Μάρτιο, στο Βίγκο μετρά 5/5 G/G & Over 2.5.

H Βαλένθια ήταν διπρόσωπη στην πρεμιέρα, στο πρώτο ημίχρονο έριξε στα σχοινιά την Μπαρσελόνα, θα έπρεπε να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά μετά την ανάπαυλα κυριαρχήθηκε από τους “μπλαουγκράνα” και η ήττα (1-2) ήρθε δικαιολογημένα. Πιο επιθετική η φετινή νοοτροπία του Μπαράχα, δεν αναμένεται να παίξει κλειστά στο πρώτο ταξίδι της σεζόν. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, στο αξιόλογο 2.60, με σύμμαχο και την παράδοση. Το συγκεκριμένο combo πλήρωσε στα 8/10 τελευταία μεταξύ τους στο Βίγκο, στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Στο 2-2 το πήγαν το παιχνίδι στην αυλαία της περασμένη σεζόν.

Ντρόχεντα – Σλάιγκο Ρόβερς

Σε ανοδική τροχιά η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, η Ντρόχεντα ενίσχυσε κι άλλο την αυτοπεποίθησή της με την επιβλητική πρόκριση στο Κύπελλο και ψάχνει νίκη επιβίωσης. Οι Ρόβερς σοκαρίστηκαν στο FAI Cup, αλλά η πρωταθληματική τους πορεία αρέσει, όπως και η δημιουργία του τελευταίου διμήνου.

Αναμένεται παιχνίδι με ρυθμό, καμία εκ των δύο δεν θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.88, το οποίο πλήρωσε και στα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Θέλτα – Βαλένθια ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.60)

21:30 | Λέχια – Ράκοβ ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.12)

21:45 | Ντρόχεντα – Σλάιγκο Ρόβερς ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.88)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ