Από Δανία μέχρι Πορτογαλία

Από Δανία μέχρι Πορτογαλία

Προγνωστικά ποδοσφαίρου σε Δανία, Πορτογαλία και Ολλανδία.

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε επιτέλους στα προγνωστικα ποδοσφαιρου ένα όμορφο και δυνατό τριήμερο. Η στήλη επέστρεψε στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις, μιας και 5η φορά, στις έξι τελευταίες φορές δεν πήγε ταμείο για ένα ματς.

Στα χθεσινά προκριματικά, μας την έκαναν οι Σκανδιναβοί, αφού θέλαμε στο Μόλντε – Έλφσμποργκ να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς (13’), αλλά δεύτερο γκολ δεν μπήκε ποτέ…

Στη συνέχεια, τα παιχνίδια κύλησαν όπως τα περιμέναμε. Πέρασε το καλοπληρωμένο Χ2 & over 2,5 του Άγιαξ και ήρθε και το goal/goal στην αναμέτρηση της Λανς με τον ΠΑΟΚ.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου θεωρώ ότι υπάρχει ψωμί.

Άαλμποργκ – Άαρχους προγνωστικά

Τα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της Άαλμποργκ έχουν έρθει over 2.5 και αυτό που στράβωσε, έμεινε στα δύο γκολ. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, είναι… τσακωμένη με τις ισοπαλίες και στο σημερινό εντός έδρας ματς με την Άαρχους θέλει να επιστρέψει στις νίκες (μετρά δύο σε πέντε ματς).

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετρούν τρεις σερί νίκες και σήμερα θέλουν να τις κάνουν τέσσερις και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την θέση τους. Το over 2,5 το θεωρώ πιθανό, όπως και το να μην ηττηθεί η Άαρχους. Για αυτό θα πάρω στην bet365 το συνδυαστικό Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2,18.

Άλλωστε, η Άαλμποργκ, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της ματς.

Ντε Γκράαφσαπ – Ουτρέχτη Β’ προγνωστικά

Αγαπημένο πρωτάθλημα, η Β’ Ολλανδίας. Το τιμάω χρόνια, τις Παρασκευές και θα ξεκινήσουμε σήμερα, γιατί ήθελα να περάσουν οι πρώτες αγωνιστικές.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια της Ντε Γκράαφσαπ, τα γκολ μπήκαν με ευκολία. Στην πρεμιέρα, κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-3 την Φόλενταμ και μετά πήγε στην έδρα της Εξέλσιορ και ηττήθηκε με 3-1.

Ελπίζω να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να τριτώσει το… καλό στο σημερινό, εντός έδρας ματς με την δεύτερη ομάδα της Ουτρέχτης. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει στα πρώτα παιχνίδια (μία ισοπαλία) και δύσκολα θα σπάσουν το ρόδι στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ.

Θα ρισκάρω και θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 2,02.

Φαρένσε – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Με εντυπωσιακό τρόπο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ. Δεν είναι ότι κέρδισε τα παιχνίδια με τη Ρίο Άβε (εντός) και Νασιονάλ Μαδέιρα (εκτός), αλλά ότι έχει σημειώσει στα ματς αυτά εννέα γκολ!

Με 3-1 κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με 6-1 τη Νασιονάλ. Σήμερα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φαρένσε, η οποία στα δικά της ματς, γνώρισε δύο ήττες και το πιο πιθανό σενάριο είναι να τριτώσει το κακό.

Φαβορί και μάλιστα μεγάλο είναι οι φιλοξενούμενοι και αυτό φαίνεται και από την απόδοση που συνοδεύει τη νίκη τους. Θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 1,91.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Άαλμποργκ – Άαρχους: Χ2 & Οver 2,5 (2,18)

21:00 Ντε Γκράαφσαπ – Ουτρέχτη Β’: Over 3,5 (2,02)

22:15 Φαρένσε – Σπόρτινγκ: Over 3,5 (1,91)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ