ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Γαλλία (22:00) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League κόντρα στην Λανς.

H Λανς είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Europa Conference League, έχοντας καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα οι Γάλλοι την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκαν στους ομίλους του Champions League, ωστόσο η πορεία τους δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών που υπήρχαν. Ο Φρανκ Ες αποχώρησε για να αναλάβει ο Γουίλ Στιλ, ένας προπονητής πολλά υποσχόμενος. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γαλλίας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ανζέ. Μεταγραφικά ενισχύθηκε με τον επιθετικό Γουαχί, προχωρώντας μάλιστα και σε άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός αν και το πάλεψε αρκετά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ, «λυγίζοντας» στην διαδικασία των πέναλτι. Κάπως έτσι πλέον το τριφύλλι έχει την υποχρέωση να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League, με την «αποστολή» του παρόλα αυτά μόνο εύκολη να μην είναι, μιας και απέναντι του έχει την Λανς. Μια ομάδα η οποία κατά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται δυναμικά, καθώς έπειτα από την απόκτηση του Τετέ προχώρησε και σε ακόμη σπουδαία κίνηση αποσπώντας την υπογραφή του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο γνωρίζει ο Ντιέγκο Αλόνσο από την εθνική Ουρουγουάης. «Ό,τι έγινε την Κυριακή ήταν κάτι απογοητευτικό για μας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ότι έγινε έγινε. Ό,τι συνέβη είναι ένα μάθημα από το πρέπει να μάθουμε για να βελτιωθούμε. αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό. Δεν αποτελεί δικαιολογία το αν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη η κλήρωση. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι του επιπέδου του αντιπάλου μας. Η δομή της ομάδας είναι όμοια. Όσον αφορά την ένταση, η Λανς είναι μία ομάδα με πολύ ένταση. Ο Φώτης είπε βέβαια κι εκείνος πως ο Άγιαξ είχε μεγάλη ποιότητα. Αλλά μην ξεχνάμε πως η Λανς όταν επιτίθεται παίζει πολύ κάθετα και επιτίθεται με πολλούς παίκτες. Αν είναι έτσι τα πράγματα, εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που αφήνουμε. Θα πρέπει όμως για να γίνει αυτό να είμαστε ικανοί να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία. Αυτή είναι η πρόκληση», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ