ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ και Σάμροκ Ρόβερς διασταυρώνουν απόψε το βράδυ (20:30) τα ξίφη τους στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League.

Για ακόμη μια σεζόν το όνειρο του Champions League έκανε «φτερά» για τον ΠΑΟΚ. Αν και για 96 ολόκληρα λεπτά ο Δικέφαλος του Βορρά κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση για τα playoffs της διοργάνωσης μια αδράνεια της άμυνας του έδωσε την ευκαιρία στην Μάλμε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να στείλει το ματς στην παράταση, εκεί όπου με «χρυσό» σκόρερ τον Ζάστερσουμ έφτασε στην μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση. Κάπως έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στα playoffs του Europa League, εκεί όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς στον δρόμο προς τους ομίλους. «Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνεται μέσα του ένας ποδοσφαιριστής μετά τον αποκλεισμό. Αν κάποιος δεν βλέπει προοπτική και ότι είμαστε σε μια πολύ συναρπαστική περίοδο της σεζόν, τότε δεν αξίζει να είναι μαζί μας. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να μεγαλώνει, αλλά πρέπει και ο κάθε παίκτης να δουλέψει πάνω σ’ αυτό. Οφείλει να παλέψει αρκετά με τον εαυτό του και στη συνέχεια ως μέλος ενός γκρουπ και ότι είναι διαθέσιμοι για την ομάδα», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από την άλλη πλευρά η Σάμροκ Ρόβερς δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που την περασμένη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο στην Ιρλανδία, όντας ήδη στο -10 από την πρωτοπόρο Σέλμπουρν και όπως δείχνει δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση. Τώρα όσον αφορά την Ευρωπαϊκή της περιπέτεια ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League εκεί όπου έμεινε εκτός συνέχειας από την Σπάρτα Πράγας. Κάπως έτσι βρέθηκε στο Europa League όπου στον 3ο προκριματικό γύρο μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλιε από την Σλοβενία. Πλέον το έργο της γίνεται σαφώς πιο δύσκολο, μιας και μπροστά της έχει τον ΠΑΟΚ. «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλής ποιότητας παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει κόντρα σε πολλές μεγάλες ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε μετά στον επαναληπτικό στην έδρα μας.

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ