Δύσκολα θα χάσει ο Άγιαξ

Δύσκολα θα χάσει ο Άγιαξ

Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι στοιχήματος και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν προκριματικά, τόσο για το Κόνφερενς όσο και για το Γιουρόπα Λιγκ.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την είσοδο στην τελική φάση των διοργανώσεων και τα παιχνίδια είναι πέρα για πέρα κρίσιμα. Το σημερινό μενού είναι πλούσιο και με ελληνικό ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, θα… μιλήσουμε λίγο για τα χθεσινά προγνωστικά, όπου μετά από καιρό, δεν πέρασε κάποια επιλογή της στήλης. Η Γαλατά ηττήθηκε με 3-2 (θέλαμε Χ2 & over 2,5), η Μάλμε δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, για να περάσει το συνδυαστικό g/g & over 2,5, ενώ το ίδιο στοίχημα είχαμε και στο Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μόλντε – Έλφσμποργκ προγνωστικά

Θέλω να πιστεύω ότι το 13ο ματς της Έλφσμποργκ δεν θα μας καταστρέψει. Και το λέω αυτό, γιατί οι Σουηδοί, έχουν σκοράρει για 12 συνεχόμενα ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός τις Πάφο, Σέριφ και Ριέκα και μάλιστα με εντυπωσιακό απολογισμό (πέντε νίκες και μία ισοπαλία).

Σήμερα παίζει στη Νορβηγία, με αντίπαλο τη Μόλντε, η οποία επίσης σκοράρει με ευκολία και σύμφωνα με τις εταιρείες είναι το φαβορί για την πρόκριση. Θα αγοράσω το συνδυαστικό g/g & over 2,5 σε απόδοση 1,90.

Γιαγκελόνια – Άγιαξ προγνωστικά

Ο Άγιαξ τα χρειάστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού παρά τη νίκη του στο Ολυμπιακό Στάδιο, έπαιξε την πρόκριση στα πέναλτι και κέρδισε στην 34η εκτέλεση!

Τώρα για να μπει στην τελική φάση του Γιουρίπα Λιγκ, πρέπει να κάμψει την αντίσταση της Γιαγκελόνια. Οι Πολωνοί, μόνο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκονται.

Προέρχονται από τρεις σερί ήττες και στις δύο τελευταίες, έχουν δεχθεί τεσσάρες. Ηττήθηκαν στη Νορβηγία με 4-1 από την Μπόντο Γκλιμτ και 4-2 εντός, για το πρωτάθλημα από την Κρακοβία.

Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί έχουν γνωρίσει δύο σερί ήττες. Μία από τον Παναθηναϊκό (δεν στοίχισε) και μία από τη Μπρέντα για το πρωτάθλημα με 2-1.

Εκτιμώ, ότι οι Ολλανδοί θα βγάλουν αντίδραση και δεν θα ηττηθούν στην Πολωνία. Θα αγοράσω το Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,18.

Λανς – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε την χειρότερη κλήρωση και να βρέθηκε στον δρόμο του η Λανς, ωστόσο δεν είναι χαμένος από χέρι. Οι «πράσινοι» θα παλέψουν για την πρόκριση στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, έστω και αν φαβορί είναι οι Γάλλοι.

Η Λανς έχει ένα επίσημο ματς στα πόδια της (την εκτός έδρας νίκη επί της Ανζέ στο πρωτάθλημα) και με σύμμαχο τον κόσμο, θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Είναι δύσκολο σε πρόβλεψη ματς (στα δικά μου μάτια…) και δεν θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να αγοράσει στο 1,45 τη νίκη των γηπεδούχων. Εκτιμώ ότι μπορεί να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Το goal/goal το συναντάμε στην bet365 σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Μόλντε – Έλφσμποργκ: G/G & Over 2,5 (1,90)

21:45 Γιαγκελόνια – Άγιαξ: Χ2 & Οver 2,5 (2,18)

22:00 Λανς – Παναθηναϊκός: G/G (2,05)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ