Νέα ανατροπή με Λορέν Μορόν: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα!

Νέα ανατροπή με Λορέν Μορόν: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα!

Το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του και ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Λορέν Μορόν καλά κρατεί. Χαμός τις τελευταίες ώρες, με τον επιθετικό του Άρη να ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Αθήνα!

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω. Στον Ιούλιο του 2023. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Άρης φτάνει σε συμφωνία με την Μπέτις για την απόκτηση του Λορέν Μορόν. Πολλοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την κίνηση των «κιτρίνων». Εξαιρετικός επιθετικός ο Ισπανός, αλλά προερχόταν από προβληματικές σεζόν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Είναι χαρακτηριστικό, πως πέρυσι, σημείωσε μόλις δύο γκολ. Ενα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ένα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας (δανεικός στην Λας Πάλμας). Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος φορ πήρε το… όπλο του, με το κοντέρ να καταγράφει τελικά 21 τέρματα και 4 ασίστ.

Τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω ο Λορέν Μορόν. Αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής έκδοσης του Άρη, ενώ έγινε και σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Τώρα, το θέμα είναι η συνέχεια. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης ή θα ψαχτεί για νέες περιπέτειες; Πάμε να δούμε τα νεότερα για Επόμενη ομάδα Μορόν.

Δείτε τι συμβαίνει με την επόμενη ομάδα του Λορέν Μορόν…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ