Για το πρώτο βήμα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Για το πρώτο βήμα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην «μάχη» απόψε κόντρα σε Σάμροκ Ρόβερς και Λανς αντίστοιχα με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa και του Conference League. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (20:30): Ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» από τη Μάλμε και αυτός ο αποκλεισμός πόνεσε πολύ, ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ισοφαρίστηκε 3-3 στο 97’ με μία κόντρα, από το διώξιμο του Καμαρά και έχασε μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο στη League Stage του Champions League. Πλέον, καλείται να αφήσει πίσω την απογοήτευση και να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, μία ομάδα τελείως στα μέτρα του. Επιπλέον, προ ημερών, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 3-2 τον Πανσερραϊκό. Είχε τα θέματα πίσω, αλλά μπροστά ήταν αρκετά δημιουργικός. Παίρνει και τον αριστερό μπακ, Τζόναθαν Γκόμες και έτσι κλείνει άλλο ένα κενό στο ρόστερ, την ώρα που πωλήθηκε στη Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης με πολύ καλά λεφτά.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (20:30): Η Σάμροκ Ρόβερς περνάει ζόρια εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πέρσι πήρε τον τίτλο στην Ιρλανδία, αλλά φέτος δεν είναι στα καλύτερά της. Και ήδη μετά από 25 παιχνίδια, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Σέλμπουρν, ενώ με το ρυθμό που κερδίζει, είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Σε επίπεδο Ευρώπης, ξεκίνησε από το Champions League με την πρόκριση επί της Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (0-0 εκτός, 2-1 εντός) και ακολούθως αποκλείστηκε από την Σπάρτα Πράγας με δύο ήττες (2-0 εντός, 4-2 εκτός). Από εκεί και πέρα, κληρώθηκε στο Europa League με την Τσέλιε, έχασε 1-0 στην Σλοβενία και πέρασε με 3-1 στην παράταση.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ)

ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00): Η Λανς περίμενε Παναθηναϊκό ή Άγιαξ στα Playoffs του Conference League, οι πράσινοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Ολλανδούς και έτσι θα αναγκαστούν να διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια με μια από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν στη διοργάνωση. Η Λανς έχει σταθεροποιηθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πέρσι έπαιξε στους ομίλους του Champions League. Δεν είχε ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου πήρε την έβδομη θέση και ως εκ τούτου παίζει στο Conference League, ενώ πέρασε σε νέα εποχή στον πάγκο της. Ο Φρανκ Ες αποχώρησε για να αναλάβει ο Γουίλ Στιλ, ένας προπονητής πολλά υποσχόμενος. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γαλλίας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ανζέ. Έχει ενισχυθεί με τον Γουάχι στην επίθεση, έναν εξαιρετικό γκολτζή και γενικά στο μεταγραφικό παζάρι ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισαν.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00): Έφτασε κοντά στην πρόκρισή του στα Playoffs του Europa League, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός. Και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένος να προκριθεί απέναντι στη Λανς αν θέλει να έχει συνέχεια στην Ευρώπη και να μπει στο Group Phase του Conference League. Έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση οι πράσινοι φέτος το καλοκαίρι και αποσκοπούν στα λεφτά από την Ευρώπη για… απόσβεση, ενώ και το γόητρο είναι άκρως σημαντικό για μια ομάδα που έχει χάσει την αίγλη που είχε τα παλαιότερα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το αριστερό στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 0-1 στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα σε ένα ματς που ο Αλόνσο ρίσκαρε και έκανε εννιά αλλαγές. Και την… πάτησε. Εκτός αποστολής είναι ο Μαντσίνι που είναι τιμωρημένος και ο Βιλένα. Στη Γαλλία είναι και ο Πελίστρι, που δηλώθηκε στη λίστα και ο Αλόνσο είπε ότι είναι έτοιμος.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ