Όπως το 2011

Όπως το 2011

Να το κάνει ο ΠΑΟΚ όπως το 2011...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Ιδανική η χθεσινή βραδιά για την στήλη, επιβεβαιώθηκαν και οι δύο επιλογές από τα Play-offs του Champions League για +64 μονάδες στο ταμείο. Στη Βέρνη ήρθαν τα γκολ που περιμέναμε Goal/Goal & Over 2.5 και την ίδια ώρα η Σπάρτα έκανε αποφασιστικό βήμα για το League Phase πληρώνοντας το Χ2 & Over 1.5.

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Αντιμέτωποι μετά από 13 χρόνια οι πρωταθλητές Ελλάδος & Ιρλανδίας, το 2011 αναμετρήθηκαν σε όμιλο του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-1 στην Τούμπα και 1-3 στο Δουβλίνο.

Παρόμοια εξέλιξη προβλέπουμε απόψε στη Θεσσαλονίκη με βάση την τρέχουσα κατάσταση των δύο ομάδων. Η ποιοτική απόσταση μεταξύ τους είναι μεγάλη, ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο φαβορί για την πρόκριση, αλλά η αμυντική του λειτουργία παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ευάλωτη στο ξεκίνημα της σεζόν. Στην Τούμπα δέχθηκε ήδη 8 γκολ σε τρία παιχνίδια, τα τέσσερα από ομάδες παρόμοιου βεληνεκούς με τους Ρόβερς.

Οι Ιρλανδοί είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν τους και θα παίξουν με ενθουσιασμό, δίχως κανένα άγχος αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή σε ομίλους. Είναι γρήγορη ομάδα, με παίκτες που δεν διστάζουν να σουτάρουν. Aπείλησε αρκετά την Σπάρτα στο 2ο προκριματικό του Champions League, στην Πράγα σκόραρε δις. Ποντάρισμα αλά 2011 στην Τούμπα, το 1 & Goal/Goal πληρώνει 3x.

Παρολί

Τρεις επιλογές από τα play-offs των Europa & Conference League, σε παρολί αξίας 4.91.

Πρώτη επιλογή το Χ2 & Over 1.5 (1.70) στο Λουγκάνο – Μπεσίκτας. Οι Ελβετοί χρειάστηκαν παράταση στην ρεβάνς με την Παρτιζάν (3-2 σ.σ.) για να προκριθούν στα playoffs, ενώ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι αποκλείστηκαν με δύο ήττες από τη Φενέρμπαχτσε από το 2ο προκριματικό του Champions League. Ανασταλτικά είναι αρκετά ευάλωτοι και η Μπεσίκτας δείχνει στην κατάλληλη κατάσταση για την πληγώσει. Σε ουδέτερο γήπεδο, με τους Τούρκους οπαδούς να έχουν τη μερίδα του λέοντος και με τους Ιμόμπιλε, Ράφα Σίλβα και σία σε καλή κατάσταση οι “αετοί” έχουν προβάδισμα.

Δεύτερη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.70) στο Ντινάμο Μινσκ – Άντερλεχτ. Η Ντινάμο είναι αήττητη (10-5-0) στο τρέχον πρωτάθλημα με μόλις 8 γκολ παθητικό, αλλά το επίπεδό της δεν είναι για ευρωπαϊκούς ομίλους. Στο Champions League αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς και στον 3ο προκριματικό του Europa ζορίστηκε απέναντι στη Λίνκολν (3-2 σ.σ.) του Γιβραλτάρ. Η Άντερλεχτ έχει κάνει δυνατό μπάσιμο στην σεζόν, με ρεκόρ 3-1-0 στο πρωτάθλημα, αναμένεται να επιβάλλει τον ρυθμό της στην ουδέτερη Ουγγαρία.

Τρίτη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.70) στο Σεντ Πάτρικς – Μπασακσεχίρ. Υπέρβαση για την Σεντ Πάτρικς η πρόκριση στα play-offs, χρειάστηκε και συγκυρίες για να φτάσει ως εδώ. Υπάρχει μεγάλη ποιοτική απόσταση απέναντι στην Μπασακσεχίρ που διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία κι έχει μπει καλά στην σεζόν. Δεν αναμένεται να ανοίξει ο ρυθμός, πιθανή η νίκη των Τούκρων σε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00)

Παρολί

21:30 | Λουγκάνο – Μπεσίκτας ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.70)

21:45 | Ντινάμο Μινσκ – Άντερλεχτ ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.70)

21:45 | Σεντ Πάτρικς – Μπασακσεχίρ ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.70)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ