Γκολ στα «αστέρια»

Γκολ στα «αστέρια»

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με το δεύτερο… πιάτο των playoff της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): Η Γιουνγκ Μπόις είναι αγνώριστη τώρα στις αρχές της σεζόν και καλείται, στη χειρότερη στιγμή της, να δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη με στόχο τη League Stage του Champions League. Θυμίζουμε, πέρσι είχε παίξει στη φάση των ομίλων, με Σίτι, Λειψία και Ερυθρό Αστέρα. Δεν θα είναι εύκολα έτσι κι αλλιώς, μιας και το φαβορί στο ζευγάρι είναι η Γαλατά. Και όταν λέμε «αγνώριστη», σε 5 αγώνες πρωταθλήματος, δεν έχει νίκη ακόμη (0-2-3), την ώρα που διαθέτει τη χειρότερη (μαζί με τη Σερβέτ) άμυνα της κατηγορίας με 13 τέρματα παθητικό! Αυτά είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν για την πρωταθλήτρια Ελβετίας που σίγουρα είχε πολύ δύσκολη κλήρωση.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): Η Γαλατασαράι μπαίνει κι εκείνη τώρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρει ότι πρέπει να προσέξει. Ναι, είναι το φαβορί, η αντίπαλός της δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά σε αυτό το επίπεδο αν δεν προσέξεις, δεν θέλει και πολύ να την… πατήσεις. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, θυμίζουμε ότι διασύρθηκε με 5-0 από την Μπεσίκτας στον τελικό του Σούπερ Καπ, ενώ ακολούθως έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Κέρδισε στην πρεμιέρα 2-1 τη Χατάισπορ και προ ημερών 2-1 εκτός έδρας την Κόνιασπορ. Στον πάγκο της συνεχίζει ο Οκάν Μπουρούκ, ενώ έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ της.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ)

ΜΑΛΜΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (22:00): Παλικαρίσια πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League σε βάρος του ΠΑΟΚ πανηγύρισε στη Θεσσαλονίκη η Μάλμε. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας εκμεταλλεύτηκε κάθε αμυντικό λάθος των παικτών του «δικέφαλου του Βορρά» και όντας εξόχως αποτελεσματική, νίκησε 4-3 στην παράταση και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα, τσέκαρε το εισιτήριο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «όλα τα λεφτά», αφού προηγήθηκε με τον Νανάσι στο 10’, βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε ξανά με τον ίδιο παίκτη στο 45’, αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε τρίτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «έσβησε» κι εκεί που όλα έδειχναν ήττα-αποκλεισμό, ήρθε στο 96’ ο Ζάτερστρομ να ισοφαρίσει σε 3-3 και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ είχε περισσότερες δυνάμεις και με γκολ του Κρίστιανσεν στο 99’, πήρε τη νίκη και την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν η δεύτερη μετά από αυτή επί της Κλάκσβικ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΑΛΜΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (22:00): Ένα βήμα από την επιστροφή της στην κύρια φάση του Champions League μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται η Σπάρτα Πράγας. Μετά το… χαμηλό εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς, την οποία απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και δύο νίκες, η πρωταθλήτρια Τσεχίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Στεάουα. Το έργο της ήταν σαφώς πιο δύσκολο, όπως φάνηκε μετά το 1-1 στην έδρα της. Όμως, στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου, η ομάδα του Λαρς Φρις ξεδίπλωσε όλο το επιθετικό ταλέντο της και πήρε τη νίκη με 3-2. Στα πρώτα 37 λεπτά είχε πετύχει και τα τρία γκολ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την πρόκριση. Στην επανάληψη που χαλάρωσε, είδε την αντίπαλό της να μειώνει, αλλά, μέχρι εκεί… Δίκαιη πρόκριση για μια ομάδα που έχει «φάει με το κουτάλι» τις προκριματικές διαδικασίες. Ακολούθησε άλλο ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της Γιάμπλονετς για το πρωτάθλημα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΛΜΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ