Ποντάρισμα στα σερί

Ποντάρισμα στα σερί

Τα προγνωστικά της ημέρας (21/8) από τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι μου. Τέταρτη σερί μέρα που χάνουμε το παρολί για ένα παιχνίδι. Χθες, μας πούλησε η Καραμπάκ, που δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ στο Ζάγκρεμπ, κόντρα στη Ντιναμό.

Είχαμε ποντάρει σε δύο παιχνίδια, το ίδιο στοίχημα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Έστω και δύσκολα, στο Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Ατσέρας δικαιωθήκαμε, αλλά όπως προανέφερα η Καραμπάκ δεν σκόραρε.

Και σήμερα η στήλη, θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ακολουθήσει τα σερί των ομάδων.

Πάμε να δούμε τα δύο ματς, στα οποία θα ποντάρει η στήλη.

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας προγνωστικά

Αν μη τι άλλο, η Μάλμε είναι μια ομάδα που βρίσκεται συχνά στις επιλογές της στήλης. Και όχι γιατί υποστήριζα από… μικρό παιδί την ομάδα της Σουηδίας! Απλά, τα παιχνίδια της ξεκινούν από το 1-1! Το λέω αυτό γιατί, στα οκτώ από τα 10 τελευταία της ματς σκόραραν και οι δύο ομάδες και όλα συνδυάστηκαν και με over 2,5!

Την είδαμε άλλωστε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα φιλοξενεί την Σπάρτα Πράγας, μια ομάδα με επιθετικές αρετές, αφού έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά τηε παιχνίδια. Και αυτά δεν είναι και λίγα, αφού μιλάμε για εννέα ματς. Πέντε για το πρωτάθλημα και τέσσερα στα προκριματικά.

Για αυτό λοιπόν, θα αγοράσω το goal/goal μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Γιούνγκ Μπόις – Γαλατασαράι προγνωστικά

Τραγικό το ξεκίνημα των Ελβετών στη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα, μετά από πέντε αγωνιστικές, όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν, αλλά έχουν δεχθεί 13 γκολ! Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, απέσπασαν ισοπαλίες με 2-2 και μόνο στο Κύπελλο κέρδισαν απέναντι σε αδύναμη ομάδα με 10-0, αλλά δεν πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να βγουν συμπεράσματα.

Η Γαλατά, μετά το σοκ και την βαριά ήττα (0-5) στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπεσίκτας, βελτιώθηκε και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο νίκες, με το ίδιο σκορ (2-1).

Φαβορί για την πρόκριση είναι οι φιλοξενούμενοι και με την εικόνα των γηπεδούχων θα ποντάρω στην bet365 στο Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,27.

Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα παιχνίδια έχει δώσει η Μίντιλαντ. Πέντε για το πρωτάθλημα και τέσσερα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα και ο απολογισμός της είναι έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο σερί, απέναντι στην Σλόβαν, η οποία επίσης δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Απέκλεισε εύκολα στην Στρούγκα και το ΑΠΟΕΛ και στο πρωτάθλημα, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι Σλοβάκοι θα παλέψουν το ματς και μπορούν να βρουν δίχτυα. Μου αρέσει το 2,30 που δίνει το συνδυαστικό G/G & Over 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Μάλμε – Σπάρτα Πράγας: G/G & Over 2,5 (1,95)

22:00 Γιούνγκ Μπόις – Γαλατασαράι: Χ2 & Over 2,5 (2,27)

22:00 Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: G/G & Over 2,5 (2,30)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ