Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Λιλ – Σκληρή «μάχη» στη Νορβηγία

Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Λιλ – Σκληρή «μάχη» στη Νορβηγία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Αρκετά… πλούσιο και το σημερινό κουπόνι με τις πρώτες «μάχες» για τα playoffs του Champions League να ξεχωρίζουν. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (22:00): Η Μπόντο Γκλιμτ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και σε ρυθμό. Ήδη στη διοργάνωση μετράει δύο άνετες προκρίσεις, μόνο που τώρα (περιμένω να) έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Σε σημείο που απορώ πώς γίνεται να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι. Προηγήθηκε η πρόκριση με τη Ρίγας (4-0 εντός, 3-1 εκτός) και στον τρίτο προκριματικό γύρο ήρθε εκείνη επί της Γιαγκελόνια. Πρώτα την κέρδισε 1-0 στην Πολωνία και την περασμένη εβδομάδα με 4-1 στη Νορβηγία. Ήταν πολύ καλύτερη και στα δύο παιχνίδια. Επιπλέον, στο πρωτάθλημά της, παραμένει πρωτοπόρος παρά το 1-1 με τη Βίκινγκ (10/8), για την ακρίβεια είναι
στο +5. Επίσης, προ ημερών απέκτησε ξανά τον Ζινκερνάγκελ (πρώην Ολυμπιακού), δανεικό από την Κλαμπ Μπριζ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (22:00): Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πέρσι το πρωτάθλημα στη Σερβία και ρίχνεται τώρα, στα πλέι οφ, στη «μάχη» της Ευρώπης, έχοντας, δύσκολο έργο. Θέλει να παίξει και φέτος στον όμιλο, όπως ήταν και πέρσι στη φάση των ομίλων (με Σίτι, Λειψία, Γιουνγκ Μπόις), την ώρα που στη Σερβία έχει μπει δυναμικά. Ήδη έχει δώσει 5 αγώνες και έχει 4-1-0 και 18-4 γκολ. Οι 4 νίκες του είναι με ντόρτια (4-0 τη Γεντίνστβο, 4-0 την Οζντάσι, 4-1 τη Νόβι Παζάρ, 4-1 την Τσουκαρίτσι), ενώ «γκέλαρε» στο 2-2 με τη Μλάντοστ Λουκάνι. Αυτά είναι τα μοναδικά ματς που έχει δώσει στη φετινή σεζόν. Να σημειώσουμε ότι στον πάγκο του παραμένει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ συνολικά το ρόστερ του έχει υποστεί σαρωτικές αλλαγές. Θυμίζουμε, μέσα στους παίκτες που αποχώρησαν είναι και ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ)

ΛΙΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (22:00): Την έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Champions League η Λιλ. Παρόλο που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να κλείσει το… σπίτι της Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο. Στην παράταση οδηγήθηκε η ρεβάνς με τους Τούρκους, με τον Νταβίντ να λυτρώνει τη Λιλ. Δύο λεπτά πριν το τέλος του έξτρα χρόνου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο 24χρονος επιθετικός, στέλνοντας την ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό στα playoffs του Champions League. Τεράστια επιτυχία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αγωνιζόταν και με αριθμητικό μειονέκτημα. Ενα βήμα απέμεινε για την είσοδο στον ενιαίο όμιλο της κορυφαίας
διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συμμετάσχει στο Europa League. Καλό ξεκίνημα και στο γαλλικό πρωτάθλημα για τη Λιλ, που άλωσε την έδρα της Ρεμς.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΙΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (22:00): Τρένο το τελευταίο διάστημα η Σλάβια Πράγας. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την τσεχική ομάδα, που βάζει πλώρη για την είσοδο στον ενιαίο όμιλο του Champions League. Με χαρακτηριστική άνεση ξεμπέρδεψε με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και καλείται να τα βγάλει πέρα με τη Λιλ η Σλάβια Πράγας. Καλύτερη και στα δύο παιχνίδια με τους Βέλγους η ομάδα του Τρισόφσκι, που αναζητά την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται και στο τσεχικό πρωτάθλημα η Σλάβια Πράγας, μιας και υπερκέρασε το εμπόδιο της Τέπλιτσε.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΙΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ