Αξίζει το ρίσκο στο 2.18

Αξίζει το ρίσκο στο 2.18

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Μια γεμάτη στοιχηματικά… Δευτέρα έχουμε μπροστά μας με τις «μάχες» ανα την Ευρώπη να αναμενονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (21:00): Κάθε μα κάθε σεζόν στα τελευταία χρόνια της παρουσίας του στη Stoiximan Super League, ο Παναιτωλικός βρίσκει πάντα τον τρόπο να σώζει την παρτίδα και να παραμένει στα «μεγάλα σαλόνια». Η αλήθεια είναι ότι κινδυνεύει σε κάθε αγωνιστική περίοδο με υποβιβασμό, χωρίς όμως αυτό το γεγονός να παίρνει «σάρκα και οστά».

Όπως και να ΄χει, ο στόχος παραμένει πάντα ίδιος για την ομάδα του Αγρινίου. Βέβαια, δεν θα τη χάλαγε να εξασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή της, ωστόσο αυτό αποτελεί ένα ερωτηματικό για το πώς θα συμβεί φέτος. Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης είδε να αποχωρούν αρκετοί σημαντικοί και χρήσιμοι ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν διατηρήθηκε ο περσινός κορμός. Το αποψινό ματς με αντίπαλο τη Λαμία είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναιτωλικό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (21:00): Παρά το γεγονός πως πέρσι σώθηκε άνετα και μπήκε στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League, για να τερματίσει εν τέλει στην έκτη θέση, η Λαμία προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές. Αρχικά, ο προπονητής Μαρίνος Σατσιάς διαδέχθηκε τον επιτυχημένο Λεωνίδα Βόκολο, που αποχώρησε, μαζί με αρκετούς σημαντικούς και βασικούς ποδοσφαιριστές. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Φθιώτιδας αποδυναμώθηκε αρκετά και πως δεν διατήρησε σχεδόν τίποτα από τον περσινό της κορμό.

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφική ενίσχυση δεν ήταν η ανάλογη, καθώς αποκτήθηκαν παίκτες προερχόμενοι από τη Super League 2 αλλά και από ξένα πρωταθλήματα, δίχως καμία εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στα φιλικά τώρα, η Λαμία δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ηττήθηκε κατά σειρά από Παναιτωλικό (1-0),
Γκρόνινγκεν (4-1) και Σπάρτα Ρότερνταμ (4-1), με τα δύο τελευταία να πραγματοποιούνται στην Ολλανδία. Έκτοτε, η εικόνα της άλλαξε προς το καλύτερο, μιας και νίκησε τον Βόλο (1-0), ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό (ηττήθηκε στα πέναλτι) και κέρδισε τον Άρη (0-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ)

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Η Λέστερ είναι και πάλι εδώ. Όπως έπεσε από την Premier League το 2022-23, έτσι ανέβηκε την αμέσως επόμενη σεζόν. Και το έκανε ως πρωταθλήτρια, με 31 νίκες και 97 βαθμούς συγκομιδή στην Championship. Πλέον, θα έχει το… άγχος και την πίεση να μείνει στην κατηγορία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Έχει την εμπειρία, όμως. Έχει κρατήσει, μάλιστα, και μερικούς παίκτες που ήταν και στην προ διετίας «περιπέτειά» της στην Premier League. Πάντως, συγκριτικά με πέρσι, έχει κάνει λιγοστές προσθαφαιρέσεις από το ρόστερ της, ενώ έχει και νέο προπονητή. Για την ακρίβεια, ο Στιβ Κούπερ (πρώην Νότιγχαμ Φόρεστ) διαδέχθηκε τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Η Τότεναμ δεν κατάφερε πέρσι να κερδίσει θέση για το Champions League, τερματίζοντας πίσω από την Άστον Βίλα στη «μάχη» που έδωσαν και μπαίνει στη νέα χρονιά πάλι με υψηλές απαιτήσεις. Έχει ξοδέψει, ως ώρας, κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ για παίκτες που αμφιβάλλω αν μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο.

Προφανώς και αυτοί που τους επέλεξαν ίσως να ξέρουν περισσότερα. Καλός παίκτης ο Σολάνκε (φορ), αλλά δεν
θεωρώ ότι είναι για 65 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά όταν τόσα κόστισε στη Σίτι η αγορά του Χάαλαντ (υπάρχει ένα «αλλά» το οποίο, φυσικά, είναι ότι υπήρχε αντίστοιχη ρήτρα, αλλιώς θα πήγαινε… Over 100!). Πήρε, ακόμη, Γκρέι (μέσος) με σχεδόν 40 «χαρτιά», τον εξτρέμ Όντομπερτ (από την Μπέρνλι) με 30 και τον χαφ Μπέργκβαλ από την Τζουργκάρντεν με 10. Όλοι, βέβαια, κρίνονται στο γήπεδο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ