ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ, για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (22:00).

Σαλάτα τα έκανε κόντρα στη Νόα η ΑΕΚ και κατάφερε να γνωρίσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Δεκαπενταύγουστο! Απίθανα πράγματα, με την Ενωση να βιώνει βαθιά κρίση.  «Πόνεσε» πολύ αυτός ο αποκλεισμός την ΑΕΚ, που καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει της συνέχειας. Το όνειρο της Ευρώπης έσβησε από νωρίς, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να ετοιμάζει μπόλικες αλλαγές στην ομάδα. Τα πάντα βρίσκονται στο τραπέζι, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σε δύσκολη θέση. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Δεν αλλάζει τον τρόπο της δουλειάς μου, γιατί αν έγινε μία ανανέωση μέχρι το 2028 δεν ήταν λόγω της απόδοσης της ομάδας σε ένα παιχνίδι. Ή ότι εγώ απέρριψα προτάσεις, είναι γιατί πιστεύω στο κλαμπ και εδώ νιώθω άνετα. Θυμάμαι πράγματα και στη νίκη και στην ήττα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Μείναμε εκτός γιατί κάναμε κακό παιχνίδι στην Αρμενία», τόνισε ο Πελάδο μετά το κάζο με την αρμένικη ομάδα. Σειρά παίρνει ο ΟΦΗ για την Ενωση, με ένα μεγάλο «πρέπει» να αναβοσβήνει σαν φωτεινός πίνακας πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Περιθώρια για στραβοπάτημα δεν υπάρχουν, μιας και οι πάντες βρίσκονται στα… κάγκελα. Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ θέλει να επωφεληθεί της κατάστασης. Εχουν τον τρόπο τους οι Κρητικοί και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας, η ΑΕΚ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Σίγουρα το γεγονός ότι αποκλείστηκε από την Ευρώπη μπορεί να δημιουργεί έναν εκνευρισμό σε όλο τον οργανισμό. Νομίζω όμως ότι αυτές οι ομάδες είναι πιο επικίνδυνες όταν υπάρχει αυτό το κλίμα. Επομένως εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να πάμε με τα δικά μας όπλα, να παλέψουμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Δέλλας.

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ