Δυνατή εκκίνηση στην Σαρδηνία

Δυνατή εκκίνηση στην Σαρδηνία

Τα προγνωστικά της ημέρας (18/8) από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Μαύρη κατάρα έχει πέσει πάνω στα παρολί μας, το χθεσινό χάθηκε ξανά με 2/3 επιλογές και ιδιαιτέρως ευφάνταστο τρόπο. Η Φενέρ προηγήθηκε 0-2, αλλά το -1 (ασιατικό) της χάθηκε με γκολ στο 90+5′ από τη νεοφερμένη της κατηγορίας!

Στο 0-2 χάθηκε το 2 & Over 2.5 του Ολυμπιακού, αλλά πλήρωσαν από νωρίς τα πονταρίσματα με γκολ σε Μαδέιρα και Μπιαλίστοκ για να κλείσουμε το Σάββατο με οριακές απώλειες (-3.5 μονάδες).

Κάλιαρι – Ρόμα

Στον πόντο έσωσε την κατηγορία την περασμένη άνοιξη η Κάλιαρι και μπαίνει στη νέα σεζόν με αποδυναμωμένο ρόστερ και νέο προπονητή. Τον Νταβίντε Νικόλα που είναι κόουτς επικίνδυνων αποστολών και όχι κατάλληλος για να χτίσει καινούριο project.

Αντιθέτως, το project της Ρόμα με τον Ντε Ρόσι άρεσε στο β’ μισό της περασμένης σεζόν και η καινούρια έρχεται με μπόλικη αισιοδοξία για τους “τζιαλορόσι”. Ο Ντόβμπικ αντικατέστησε το Λουκάκου και οι Σουλέ, Λε Φε έχουν ήδη κουμπώσει στη μεσαία γραμμή. Θα ποντάρουμε σε δυνατή εκκίνηση των πρωτευουσιάνων στην Σαρδηνία, απέναντι σε μία ομάδα την οποία φιλοδώρησαν με δύο 4αρες πριν λίγους μήνες. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.95.

Ρεν – Λυών

Καλή η εικόνα της Ρεν στα φιλικά προετοιμασίας, διατήρησε ίδιο προπονητή και διαθέτει την ποιότητα να βελτιώσει την περσινή της πορεία. Από την άλλη, η Λυών θέλει να κουβαλήσει το ανοιξιάτικο μομέντουμ στη νέα σεζόν, αφού μέσα στο 2024 ήταν η καλύτερη ομάδα της Γαλλίας.

Ενισχύθηκε κι άλλο στο μεταγραφικό παζάρι και ταξιδεύει στο βορρά με μεγάλες φιλοδοξίες. Αναμένεται πλούσιο ματς, είναι επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.05, το οποίο πλήρωσε στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Λέγκια – Ραντόμιακ

Ακμαίο το ηθικό στη Λέγκια λόγω ευρωπαϊκών επιτυχιών, ωστόσο οι τελευταίες εγχώριες εμφανίσεις άφησαν ερωτηματικά κυρίως για την αμυντική λειτουργία. Πριν την κυνική εμφάνιση στην ρεβάνς της Πέμπτης μετρούσε 5 σερί over 2.5.

Η Ραντόμιακ είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά, παράγει αρκετές φάσεις, αλλά πίσω μπάζει. Αξιόλογη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.85, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 11/13 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων.

Γκαζιαντέπ – Σαμσουνσπόρ

Αντίθετα τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, αντιστρόφως ανάλογη όμως η αγωνιστική τους εικόνα. Η Γκαζιαντέπ έδειξε ανέτοιμη και ουσιαστικά “έκλεψε” το ματς στην έδρα της νεοφώτιστης, ενώ η Σαμσουνσπόρ κοίταξε στα μάτια την Μπεσίκτας. Ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, υπάρχει αξία στα δεξιά, θα ρισκάρουμε στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 5.75.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ιταλία, Ελλάδα & Πολωνία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.61.

Πρώτη επιλογή το διπλό (1.75) στο Βερόνα – Νάπολι. Αποδυναμωμένη και με καινούριο κόουτς κάνει πρεμιέρα η Βερόνα, ως ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να εκκινά άσχημα και το σημερινό ματσάρισμα “κολλάει” για να συνεχιστεί η παράδοση. Restart στη Νάπολι με τον Κόντε , θα χτίσουν τακτική συνέπεια οι “παρτενοπεϊ” με αυτόν στον πάγκο και στο “Μπεντεγκόντι” έχουν εξαιρετική παράδοση. Με τρία σερί διπλα σκοράροντας 10 φορές και 6/7 νίκες από το 2015 και μετά.

Δεύτερη επιλογή το Goal/Goal (1.78) στο Ατρόμητος – Άρης. Ενισχυμένος επιθετικά κάνει πρεμιέρα ο Ατρόμητος, το παιχνίδι του αναμένεται θαρραλέο με τον Γκαρσία στον πάγκο και η άμυνα του Άρη δεν είναι ακόμα έτοιμη. Δημιουργικά όμως η ομάδα του Μάντζιου έδειξε ικανή στα φιλικά με τις ομάδες που δεν κλείστηκαν και οι Περιστεριώτες δεν αναμένεται να κρυφτούν.

Τρίτη επιλογή το Χ2 & Under 3.5 (1.80) στο Γκόρνικ – Ρακόβ. Κυνική η Γκόρνικ στα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια, έχει τον χαρακτήρα να ζορίσει την Ρακόβ, αλλά αν οι φιλοξενούμενοι γίνουν λίγο πιο αποτελεσματικοί θα περάσουν από το Ζάμπρζε. Συνεπείς τακτικά και οι δύο ομάδες, οπότε θα πάμε χαμηλά σε σκορ και προς τα δεξία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 | Λέγκια – Ραντόμιακ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.85)

21:45 | Ρεν – Λυών ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

21:45 | Κάλιαρι – Ρόμα ➡ 2 (απόδοση 1.95)

Παρολί

19:30 | Βερόνα – Νάπολι ➡ 2 (απόδοση 1.75)

20:30 | Ατρόμητος – Άρης ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

21:15 | Γκόρνικ – Ρακόβ ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.80)

“Μπόμπα”

21:45 | Γκαζιαντέπ – Σαμσουνσπόρ ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 5.75)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ