Τα… φώτα σε «Πανθεσσαλικό» και Τούμπα

Τα… φώτα σε «Πανθεσσαλικό» και Τούμπα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η Superleague επιστρέφει στις ζωές μας με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να κάνουν πρεμιέρα κόντρα σε Βόλο και Πανσερραϊκό αντίστοιχα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00): Με στόχο την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» της Stoiximan Super League ξεκινάει ο ΝΠΣ Βόλος, που έχει μία εκπληκτική παράδοση. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλίας δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στις πέντε συνολικά παρουσίες της στην μεγάλη κατηγορία. Αρχικά, ξεκίνησε με τρεις νίκες και εν συνεχεία σημείωσε δύο χορταστικές ισοπαλίες κόντρα σε Αστέρα (3-3) τη σεζόν 2022-23 και Λαμία (2-2) τη σεζόν 2023-24. Βέβαια, οι «κυανέρυθροι» δεν διαθέτουν την ίδια ποιότητα σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως προβλημάτισαν με την εικόνα τους στα φιλικά προετοιμασίας, παρότι σημείωσαν τρεις νίκες. Οι δύο εξ αυτών ήρθαν κόντρα σε αντιπάλους Super League 2 και συγκεκριμένα απέναντι σε Καβάλα (1-0) και Νίκη Βόλου (1-0). 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00): «Γλυκό» ήταν το φινάλε της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, που κατέκτησε το Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν είχαν ανάλογη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις, εξασφάλισαν την παρουσία τους στη League Phase του Europa League. Εκεί όπου στοχεύουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, σε συνδυασμό με την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Η αφετηρία για το 48ο πρωτάθλημα στα 100 χρόνια των Κυπελλούχων Ευρώπης αρχίζει από το Πανθεσσαλικό και με αντίπαλο τον Βόλο. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να αποφύγει τις περσινές «γκέλες» και να οδηγήσει την κούρσα, έπειτα από την θετική εικόνα που είχε στα φιλικά της παιχνίδια. Εκεί όπου κέρδισε τις Μαλίν (2-0), Ναϊμέγκεν (2-0), Τερνάνα (4-0) και Άρη Λεμεσού (2-4) στην «πρόβα τζενεράλε» στην Κύπρο. Βέβαια, έμεινε στην ισοπαλία τόσο με την Αλ Καντισίγια (2-2), όσο και με τη Ρόμα (1-1), ενώ έχασε από Άγιαξ (0-1) και Νότιγχαμ Φόρεστ (3-4).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (20:00): Υπέστη αποκλεισμό-σοκ από τη Μάλμε και απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη League Phase του Champions League. Ο ΠΑΟΚ που ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο με 2/2 νίκες (3-2, 0-1), δεν κατάφερε να ξεπεράσει και εκείνο των Σουηδών. Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Σκανδιναβία, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκου είχε ένα μικρό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, όπου όλα πήγαν στραβά και ανάποδα. Τώρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να μπουν με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία, η οποία δείχνει να έχει θέματα. Αντίθετα, από τη μέση και μπροστά διαθέτει αρκετή ποιότητα ώστε να κερδίσει αντιπάλους όπως ο Πανσερραϊκός. Κανονικά στην αποστολή ο Κουλιεράκης (στόπερ) που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ. Τιμωρημένος ο Μιχαηλίδης (στόπερ), εκτός αποστολής οι Σαμάτα (φορ), Τάισον (εξτρέμ), Κοτάρσκι (γκολκίπερ), Ότο (δεξί μπακ), Τσιγγάρας (χαφ) και Μπάμπα (αριστερός μπακ). Δεν υπολογίζεται ο Εκόνγκ (στόπερ).

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (20:00): Δεν μόχθησε για να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πραγματοποίησε μία αρκετά καλή σεζόν για τα δεδομένα του. Ο Πανσερραϊκός στην επιστροφή του στη Stoiximan Super League μετά από 12 χρόνια κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του και τώρα στοχεύει τουλάχιστον στην σωτηρία. Ακόμα και εάν δεν πραγματοποιήσει σεζόν σαν την περσινή. Τα «λιοντάρια» που έχουν δύσκολο έργο στην αποψινή πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Σερρών. Ο κόουτς Γρηγορίου αναμένεται να παρατάξει… πούλμαν μπροστά από την εστία του, ευελπιστώντας να αντέξει η ομάδα του και να βρει-«ίσως-κάποιο γκολ σε συνθήκες αντεπίθεσης. Άλλωστε, αυτό είναι και το πιο λογικό για την ομάδα των Σερρών που θα προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες. Στα φιλικά, νίκησε με 5-0 τη Νίκη Βόλου, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με Λεβαδειακό (1-1), Λαμία (2-2) και ΑΕΛ (0-0), όπου έμεινε «άσφαιρη» για πρώτη φορά στη σεζόν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ