Συνεχίζει την παράδοση η Μίλαν

Συνεχίζει την παράδοση η Μίλαν

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος του Σαββάτου (17/08) ο Τσάρλυ!

Εποχή Φονσέκα ξεκινά για την Μίλαν. Στην μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Μοράτα στην κορυφή της επίθεσης του Έμερσον απο την Τότεναμ στα δεξιά και του στόπερ Παύλοβιτς απο την Σάλτσμπουργκ. Τρεις προσθήκες ενδεκάδας που θα βοηθήσουν τον νέο προπονητή.

Μίλαν – Τορίνο
Θα βοηθήσει ο Μοράτα

Ειδικά η παρουσία του Μοράτα κουμπώνει πολύ στα θέλω του Λεάο. Η κύρια πηγή ενέργειας της Μίλαν, θα βοηθηθεί έχοντας σαν στήριγμα έναν φορ που ξέρει να παίξει καλά με πλάτη και να λειτουργεί σαν μαξιλάρι για την ανάπτυξη.

Η Τορίνο μετά απο τρία χρόνια που καθιερώθηκε στις μεσαίες θέσεις με τον Γιούριτς, επέλεξε να πάει σε διαφορετικό δρόμο. Με τον 48χρονo Κροάτη, σταμάτησε να κινδυνεύει όμως δεν έκανε και το βήμα παραπάνω. Επέλεξε τον 52χρονo Βανόλο, που έχει υπάρξει σε Τσέλσι και Ίντερ συνεργάτης του Κόντε και σαν πρώτος τεχνικός έχει εργαστεί για 6 μήνες στην Σπάρτακ Μόσχας και πέρυσι ανέβασε την Βενέτσια.

Ο Φονσέκα αναμένεται να ξεκινήσει με 4-2-3-1 τον Μοράτα στην κορυφή, πίσω του, τους Λεάο, Πούλισιτς, Τσουκουέζε, στον άξονα Ράιντερς, Λόφτους Τσικ. Στα άκρα της άμυνας οι Ερνάντεθ, Καλάμπρια και οι Τομόρι, Παύλοβιτς αμυντικό δίδυμο. Μία χαρά ενδεκάδα για να διευρύνει το θετικό σερί εντός έδρας επιτυχιών επι της Τορίνο. 5 συνεχόμενοι άσσοι και ένα εντός έδρας ρεκόρ 20-8-0 απο το 1985. Ο άσος στο 1,65.

Μπρεστ – Μαρσέιγ
Έκανε την μεγάλη κίνηση η Μαρσέιγ

Ο Ντε Τσέρμπι ήταν διακαής πόθος μεγάλων συλλόγων, επέλεξε όμως την δύσκολη αποστολή της Μαρσέιγ. Ασφαλώς η επιτυχία της διοίκησης να φέρει έναν τόσο προβεβλημένο προπονητη, έχει λειτουργήσει θετικά και έχει δημιουργήσει προσμονή.

Όπως ήταν φυσικό ο Ντε Τσέρμπι ενισχύθηκε. Έγιναν δυνατές μεταγραφές, αποκτήθηκε ο καλός φορ της Λανς Γουαχί, ο Γκρίνγουντ, ο Χόιμπιεργκ, ο στόπερ Κορνέλιους και ποδοσφαιριστές που έκαναν πέρσι καλή σεζόν στο Σαμπιονά όπως ο χαφ Μεϊτέ στην Λοριάν, και ο στόπερ Μπρασιέ στην Μπρεστ.

Η έκπληξη του περσινού Σαμπιονά είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρσέιγ. Σε ένα γήπεδο που πέρυσι έχασε ο Γκατούσο την δουλειά του, καθώς παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο ηττήθηκε στο τέλος με 1-0 και έχασε κάθε ελπίδα για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Η Μπρέστ πέρυσι έκανε την μεγάλη έκπληξη και πήρε την 3ή θέση. Ετοιμάζεται για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στην προετοιμασία της έδωσε γερά φιλικά. Στην Ιταλία ηττήθηκε 1-0 απο την Νάπολι, έφερε 2-2 με την Γιουβέντους και έδωσε φιλικό και με την Νιουκαστλ όπου ηττήθηκε με 1-0.

Είναι δύσκολο για ομάδες στο επίπεδο της Μπρεστ να αντέξουν το βάρος της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζω πόσο ταλαιπωρήθηκε πέρυσι η Λανς.

Αυτό όμως θα ισχύσει όταν θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια των ομίλων. Η επιλογή Ντε Τσέρμπι, θα δημιουργήσει μία πιο ελκυστική πιο επιθετική Μαρσέιγ και περιμένω σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπρεστ, στην bet365 το να έχουμε γκολ και απο τις δύο ομάδες είναι στο 1,67.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18.00 Μπρεστ – Μαρσέιγ: Goal Goal (1,67)

21.45 Μίλαν – Τορίνο: 1 (1,65)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ