Γκολ με το… καλησπέρα στο «Όλντ Τράφορντ»

Γκολ με το… καλησπέρα στο «Όλντ Τράφορντ»

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η Premier League κάνει σέντρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Φούλαμ. Πρεμιέρα και στην Γαλλία με την πρωταθλήτρια, Παρί Σεν Ζερμέν να ρίχνεται στην «μάχη».  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΦΟΥΛΑΜ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα με αισιοδοξία που δημιουργείται από τις έως τώρα προσθήκες που έχει κάνει. Και είναι η 8η διαδοχική σεζόν που αρχίζει με εντός έδρας αγώνα (5-2-0)! Στο πρώτο επίσημο φετινό ματς, πάντως, αν και είχε καλή εικόνα, ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Σούπερ Καπ Αγγλίας. Υπάρχει η εκτίμηση, πάντως, ότι χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Μετά από μία εφιαλτική χρονιά που την είδε να γνωρίζει 14 ήττες, οι περισσότερες μετά τη σεζόν 1989-90, σίγουρα θα ελπίζει σε κάτι πολύ καλύτερο. Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή, μιας και το έργο του κρίθηκε επιτυχημένη. Και όχι μόνο συνεχίζει στον πάγκο ο Τεν Χαγκ, αλλά υπέγραψε και επέκταση!. Εκτός για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ έχουν μείνει ο Σο (αριστερό μπακ), ο Χόιλουντ (επιθετικός), ο Μαλάσια (αριστερό μπακ) και ο Γιόρο (κεντρικός αμυντικός), ενώ διαθέσιμος είναι ο Μαγκουάιρ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΦΟΥΛΑΜ (22:00): Η Φούλαμ ευελπιστεί σε μία αντίστοιχη σεζόν με τις δύο περσινές, όταν τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από μπλεξίματα. Πάντως, φέτος είναι αρκετά αλλαγμένη, έχοντας χάσει πολύτιμους παίκτες, όπως ο Παλίνια (Μπάγερν Μονάχου), ο Τοσίν (Τσέλσι), ο Ντε Κόρντοβα-Ριντ, ο Γουίλιαν, ο Ριμ. Ειδικά τον Πορτογάλο μέσο που παραχωρήθηκε στη γερμανική ομάδα με σχεδόν 50 εκατ. ευρώ, εκτιμώ ότι θα δυσκολευτεί να τον αντικαταστήσει. Δυνατή η προσθήκη του Σμιθ-Ρόου από την Άρσεναλ, πήρε, επίσης, τον στόπερ Κουένκα (Βιγιαρεάλ) και τον αριστερό μπακ Σεσενιόν (Τότεναμ), την ώρα που ακόμη ψάχνεται για περαιτέρω προσθήκες. Στα σημαντικά είναι, επίσης, και η παραμονή του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΦΟΥΛΑΜ)

ΧΑΒΡΗ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (21:45): Η Χάβρη κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Έδειξε μια τρομερή σταθερότητα καθ΄όλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν, όντας αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αν και στο φινάλε πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, τελικά μπόρεσε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει εξ αρχής. Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο άπειρος Ντιγκάρ, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει υπό καθεστώς πίεσης. Μεταγραφικά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο με αποτέλεσμα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος να εμφανίζεται πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΧΑΒΡΗ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (21:45): Από την άλλη πλευρά η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην μετά εποχή Εμπαπέ. Έπειτα από ένα σήριαλ το οποίο τράβηξε… αρκετά ο Γάλλος σούπερ σταρ μετακόμισε στην Μαδρίτη και την Ρεάλ. Παρόλα αυτά η ποιότητα στο δυναμικό της παραμένει υψηλή, μιας και μπόρεσε να διατηρήσει τον βασικό κορμό της. Φυσικά στο τιμόνι των Παριζιάνων παραμένει ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος και κατά την περασμένη σεζόν έδειξε πως ποντάρει πολλά στα νεαρά παιδιά. Όσον αφορά τον περσινό μαραθώνιο αν και πήγε να μετατρέψει την υπόθεση τίτλος σε… θρίλερ τελικά στο φινάλε έδειξε σοβαρότητα και σταθερότητα καταφέρνοντας να φτάσει στον 12ο τίτλο της ιστορίας της.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΧΑΒΡΗ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ