ΠΑΟΚ – ΜΑΛΜΕ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μάλμε στην ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δείξει ισχυρό χαρακτήρα στο πρώτο ματς στη Σουηδία αποσπώντας ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα (2-2) ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, μία στο 28’ και μία στο 67’, αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης και στις δύο περιπτώσεις με δράστες τους Τάισον και Μπάμπα. Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση στα playoffs του Champions League, ωστόσο θα χρειαστεί να δείξει αρκετή προσοχή. Θυμίζουμε, εφόσον περάσει τη Μάλμε, παίζει στα πλέι οφ με το νικητή από το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας – Στεάουα (πρώτο ματς στην Τσεχία, 1-1). «Η Μάλμε είναι ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη, με εμπειρία να παίζει εκτός έδρας. Θα είναι για εμάς σημαντικό, γιατί ο κόσμος θα μας δίνει ενέργεια. Η δεύτερη παράμετρος είναι ότι το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες, φύγαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρασε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να αξιοποιήσουμε την αυτοπεποίθηση από τα τρία καλά παιχνίδια μας στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η Μάλμε από την άλλη πλευρά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της μένοντας στο 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν και οι Σουηδοί κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ δύο φορές, δέχθηκαν την ισοφάριση σε ισάριθμες περιπτώσεις, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να έρθουν στην Τούμπα με το προβάδισμα. Η Μάλμε έρχεται από παιχνίδι για το πρωτάθλημά της, όπου επικράτησε 1-0 της Χάλμσταντ εκτός έδρας. Το γκολ του Πένια στο 31’ έκανε τη διαφορά και έτσι πήγε στο +6 από την Τζουργκάρντεν που έχει, όμως, ματς λιγότερο. «Η πίεση για τον ΠΑΟΚ ίσως να είναι λίγο μεγαλύτερη σε αυτή τη φάση. Είναι έντονα τα συναισθήματα και αυτά είναι παιχνίδια που θέλεις να τα παίξεις και να τα ζήσεις. Μπορεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσπαθήσει να μπει στους ομίλους, χωρίς να το έχει καταφέρει, να επηρεάσει. Ίσως να βρίσκεται στο μυαλό των παικτών, αλλά δεν ξέρω δε τι βαθμό. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλότερη πίεση γιατί θα πάρει και περισσότερα χρήματα. Δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε πάντως τώρα. Σε κάποιες κρίσιμες στιγμές ίσως να είναι στο μυαλό των παικτών και να παίξει το δικό του ρόλο. Το θέλουμε, το θέλουν και αυτοί και τα συναισθήματα είναι έντονα». Δίνονται εκτός οι Μοϊσάντερ (κεντρικός αμυντικός), Λεβίτσκι (μέσος), Τίνερχολμ (δεξί μπακ), Χόλμκιστ-Βέκια (εξτρέμ).

ΠΑΟΚ – ΜΑΛΜΕ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από