Δεν αλλάζει το αγωνιστικό DNA

Δεν αλλάζει το αγωνιστικό DNA

Τα προγνωστικά της ημέρας (13/8) με τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Ιδανικά ξεκίνησε η εβδομάδα, με 2/2 επιλογές και +58 μονάδες στο ταμείο. Εύκολα πλήρωσε το Χ2 & Under 3.5 της Γκιμαράες, επιβεβαιώθηκε και το Χινάρι στην Ριζούντα.

ΠΑΟΚ – Μάλμε

Ανοιχτό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Σουηδία, αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι έχουν τον τρόπο να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες και σε ροή αγώνα και σε στατικές φάσεις. Η Μάλμε αρέσκεται σε γρήγορο παιχνίδι, γνωρίζει ότι έχει πλεονέκτημα στο κομμάτι του ρυθμού και λογικά θα ψάξει να τρέξει στο γήπεδο, δεν θα αλλάξει το αγωνιστικό της DNA

Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, οι νεοφερμένοι θα είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες μεσοεπιθετικές λύσεις. Στις λεπτομέρειες δεν έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες μεταβάσεων στην Σουηδία, αυτές έχουν δουλευτεί καλύτερα την τελευταία εβδομάδα. Περιμένουμε παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της περασμένης Τρίτης και θα ποντάρουμε ξανά στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.18.

Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ

Με την πλάτη στον τοίχο η Φερεντσβάρος μετά την ήττα (2-0) στη Δανία, οφείλει να ρισκάρει και διαθέτει τον χαρακτήρα πρωταθλητή για να επιτεθεί δίχως φόβο. Η Μίντιλαντ είναι επικίνδυνη στις μεταβάσεις και θα βρει χώρους να τρέξει, πιθανώς να ανοίξει γρήγορα ο ρυθμός, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα εντός έδρας προκριματικά των Ούγγρων.

Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.91, το οποιο επιβεβαιώθηκε και στα 6 τελευταία τέτοια παιχνίδια στη Βουδαπέστη, όπως και στα 6/7 τελευταία ταξίδια των Δανών.

Λουντογκόρετς – Καραμπάγκ

Η Λουντογκόρετς έκανε την έκπληξη στο Μπακού, έπαιξε έξυπνα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με το 1-2 της προηγούμενης Τρίτης. Η Καραμπάγκ είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα, σύνολο με συνοχή και ικανή να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας στο Ράζγκραντ.

Πριν μία εβδομάδα παρήγαγε φάσεις απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα, αναμένεται να το κάνει κι απόψε, αλλά στις κόντρες των Βούλγαρων είχε θέματα, κινδύνευσε και με τρίτο γκολ. Εντός έδρας η Λουντογκόρετς θα είναι πιο θαραλλέα, αναμένεται πλούσιο ματς. Επομένως, ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | ΠΑΟΚ – Μάλμε ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.18)

21:00 | Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.91)

21:00 | Λουντογκόρετς – Καραμπάγκ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ