Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Τα προγνωστικά της ημέρας (13/8) με τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι μου. Τριήμερο δυνατό μας περιμένει, μιας και το κουπόνι στοιχήματος είναι γεμάτο από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Θα έχουμε τις ρεβάνς και στις τρεις διοργανώσεις και μιλάμε για πέρα για πέρα σημαντικά παιχνίδια, αφού θα μάθουμε τις ομάδες που θα βρεθούν στα πλέι οφ, ένα βήμα πριν τον όμιλο.

Στα παιχνίδια, υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ να κάνει σήμερα την αρχή, στο ματς με την Μάλμε. Πριν πάμε στα σημερινά παιχνίδια, θα… μιλήσουμε για την τελευταία επικοινωνία μας, την Κυριακή.

Η τριάδα ρίσκου που σας πρότεινα δεν πήγε καλά. Η Μπρόντμπι ηττήθηκε με 1-0 από την Άαρχους, οπότε το over 2,5 ήταν μακριά. Ένα γκολ μας έλειψε για το over 3,5 στο Λίλεστρομ – Μόλντε, ενώ το Οντ Γκρένλαντ – Σάρσμποργκ έμεινε στο μ1-1, αν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

ΠΑΟΚ – Μάλμε προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, στο πρώτο παιχνίδι, απάντησε και πήρε την ισοπαλία. Τώρα κρατά την τύχη στα χέρια του, για να προκριθεί στα πλέι οφ, αφού αν κερδίσει θα πάρει την πρόκριση.

Πρέπει να είναι προσεκτικός στις κόντρα επιθέσεις των Σουηδών και να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η Μάλμε κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Χάλμσταντ και ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν δέχθηκε γκολ, μετά από δυόμιση μήνες! Μετρούσε εννέα σερί ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία είχε δεχθεί γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα και θα τον στηρίξω σε απόδοση 1,90.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Σλάβια Πράγας προγνωστικά

Μόνο καλή εικόνα δεν δείχνει η Ουνιόν, στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Δέχεται γκολ για πλάκα. Στην Πράγα ηττήθηκε με 3-1 από την Σλάβια και ακολούθως γνώρισε την ήττα και από την Βέστερλο με 4-3. Με άλλα λόγια, έφαγε επτά γκολ σε δύο ματς και δεν είμαι βέβαιος ότι σήμερα η αμυντική της γραμμή θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

Και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να συμβεί αυτό, αφού θα ποντάρω στην bet365 το over 2,5 σε απόδοση 1,88. Με την εικόνα της Ουνιόν, αλλά και την ποιότητα των φιλοξενούμενων, δεν είναι απίθανο να σημειωθούν τρία γκολ.

Ρέιντζερς – Ντιναμό Κιέβου προγνωστικά

Στην τελευταία φάση του πρώτου αγώνα, η Ρέιντζερς κατάφερε να πετύχει γκολ και να πάρει την ισοπαλία (1-1). Τώρα υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου και ποντάρει στην έδρα της για να πάρει την πρόκριση.

Δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα τα καταφέρει. Οι Ουκρανοί προκρίθηκαν για πλάκα επί της Παρτιζάν στον προηγούμενο γύρο και άγγιξαν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί φέτος. Μιλάμε για τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και ένα στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισε με 2-1.

Θα αγοράσω το goal/goal στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 ΠΑΟΚ – Μάλμε: 1 (1,90)

21:30 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Σλάβια Πράγας: Over 2,5 (1,88)

21:45 Ρέιντζερς – Ντιναμό Κιέβου: G/G (1,65)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ