«Βρέχει» γκολ στην Τούμπα

«Βρέχει» γκολ στην Τούμπα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε το βράδυ (20:30) ο ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται την Μάλμε στον επαναληπτικό του 2-2 στη Σουηδία. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πανέτοιμο να τα δώσει όλα για την πρόκριση στα playoffs του Champions League.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ – ΜΆΛΜΕ (20:30): Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στη Σουηδία, στον πρώτο αγώνα και πήρε 2-2 απέναντι στη Μάλμε. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, μία στο 28’ και μία στο 67’, αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης και στις δύο περιπτώσεις. Πρώτα ο Τάισον στο 42’ και έπειτα ο Μπαμπά στο 75’ διαμόρφωσαν αυτό το 2-2 και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στην Τούμπα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Επιπλέον, είναι και τεράστιο το κίνητρο της συμμετοχής, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στον όμιλο του Champions League. Θυμίζουμε, εφόσον περάσει τη Μάλμε, παίζει στα πλέι οφ με το νικητή από το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας – Στεάουα (πρώτο ματς στην Τσεχία, 1-1). Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ – Μάλμε, είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

 ΠΑΟΚ – ΜΆΛΜΕ (20:30): Η Μάλμε έρχεται από παιχνίδι για το πρωτάθλημά της, όπου επικράτησε 1-0 της Χάλμσταντ εκτός έδρας. Το γκολ του Πένια στο 31’ έκανε τη διαφορά και έτσι πήγε στο +6 από την Τζουργκάρντεν που έχει, όμως, ματς λιγότερο. Να σημειώσουμε, πάντως, δεν έκανε πολλές αλλαγές, αλλά άλλαξε, συγκεκριμένα, μόλις τρεις παίκτες. Κοινώς, οι οκτώ ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκαν και πριν λίγες μέρες. Βέβαια, τώρα η Μάλμε γνωρίζει πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για την ίδια, μιας και καλείται να αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα. Έχει ρυθμό, καλύτερο από αυτόν του ΠΑΟΚ, αλλά θα χρειαστεί να κάνει αρκετά πράγματα καλύτερα. Στον πρώτο αγώνα, πίεσε, είχε φάσεις, είχε και δύο δοκάρια, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΜΑΛΜΕ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΛΙΛ (20:00): Με στόχο την ανατροπή και κατ’ επέκταση την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, θα παραταχθεί η Φενερμπαχτσέ, μετά την ήττα με 2-1 στη Γαλλία. Μόλις στο 12’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Όστερβολντ, αλλά, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79’ με τον Καχβετσί. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με θετικό αποτέλεσμα, όμως, στις καθυστερήσεις δέχθηκε δεύτερο γκολ. «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο. Το Σάββατο (10/8) είχε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της χώρας και μπήκε με το δεξί, επικρατώντας με 1-0 της Αδάνα Ντεμίρσπορ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΛΙΛ (20:00): Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της Λιλ ο Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 επί της Φενερμπαχτσέ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα της Βόρειας Γαλλίας στάθηκε τυχερή, καθώς προηγήθηκε στο 12’ το αυτογκόλ του Όστερβολντ και πήρε τη νίκη, χάρη στο τέρμα του Ζεγκρόβα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 79’. Πλέον, πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για δύο αποτελέσματα, ωστόσο, ο βοηθός προπονητή, Ντιμίτρι Φαρμπός προειδοποίησε: «Θα είναι τεράστιο λάθος να παραταχθούμε για την ισοπαλία. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη, αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League» ήταν τα λόγια του.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΛΙΛ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ