Σε ουραγό με …αστρική βοήθεια!

Tα προγνωστικά της ημέρας 12/8 με τον Κώστα Σφήκα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η Δευτέρα είναι συνήθως μία μέρα που δεν με απασχολεί στοιχηματικά, αλλά υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, από όποια μεριά και αν το εξετάσεις, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Με αυτό θα ασχοληθώ, θα σας αναφέρω τα δεδομένα και πράξετε κατά βούληση!

Γκουαρανί – Βίλα Νόβα Προγνωστικά

Η Γκουαρανί είναι ουραγός της Β’ Βραζιλίας και αυτή θα ποντάρουμε, για να γνωρίζουμε από την αρχή τι παίζουμε! Ας πάμε στο γιατί…

Έχουμε λοιπόν μία ομάδα που έχει πετύχει όλες και όλες δύο (!) νίκες στο εθνικό πρωτάθλημα, αμφότερες βέβαια στην έδρα της, εκεί που παίζει και σήμερα. Άλλαξε πρόσφατα προπονητή, δεν έχει κερδίσει ακόμη με τον καινούργιο.

Η Βίλα Νόβα έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι στην έβδομη θέση. Και γενικώς έχει μόνο μία νίκη και εννιά ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Ως εδώ είχαμε τη λογική και τα στατιστικά.

Τώρα πάμε στα … άστρα και τη μεταφυσική! Η Βίλα Νόβα είναι αήττητη από την Γκουαρανί στα 15 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία φορά που έχασε ήταν 9/8/2013. Γενικότερα η Γκουαρανί έχει κερδίσει πέντε φορές στο παρελθόν την Βίλα Νόβα, τέσσερις εντός.

Οι ημερομηνίες των εντός έδρας νικών της, εκτός από την τελευταία που γράφτηκε επάνω, είναι οι εξής: 9/8/2005, 25/8/2006, 12/8/2007. Σήμερα, ενημερωτικά για όσους δεν ξέρουν, έχουμε 12/8/2023. Μόνο μία φορά έχει παίξει εντός Αύγουστο με τη Βίλα Νόβα και έχασε, τα υπόλοιπα αρνητικά της αποτελέσματα έχουν έρθει άλλους μήνες!

Πάμε και στο “πονηρό” βλέμμα, αυτό των αποδόσεων. Είναι δυνατόν να παίζει η ουραγός με την 7η ενός πρωταθλήματος, με την ουραγό να έχει δύο νίκες σε 20 αγώνες και να προσφέρεται φαβορί σε τιμή 2,30; Λογικά κάτι ξέρουν αυτοί που έβγαλαν το σετ…

Αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, εγώ ποντάρισα κάτι ψιλά στον άσο της Γκουαρανί στο 2,30 στην Fonbet.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

02:00 Γκουαρανί – Βίλα Νόβα 1 (2,30)

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από