H ανασταλτική ασφάλεια του Μπόρζες

Τα προγνωστικά της ημέρας 12/8 με τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Στις –11 μονάδες ο κυριακάτικος απολογισμός της στήλης, καθώς ναι μεν πλήρωσε το “δυνατό” σημείο με το 2 & Over 1.5 της Μπεσίκτας, αλλά λίγο νωρίτερα η Μπενφίκα απέτυχε να σκοράρει ώστε να χαθεί στο 2-0 το G/G & Over 2.5, ενώ το παρολί “στοιχειώθηκε” από ισοπαλίες.

Αρούκα – Γκιμαράες

Η Γκιμαράες έχει προβάδισμα αγωνιστικού ρυθμού στην πρεμιέρα, άρεσε στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Μπόρζες στον πάγκο, το νέο αγωνιστικό πλάνο αποδίδει. Βγάζει ανασταλτική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών ο νέος κόουτς μετρά 6/6 clean sheets.

Δικαίως είναι φαβορί στην έδρα μίας Αρούκα που ναι μεν δεν άλλαξε πολύ το ρόστερ της, αλλά έχασε τον αρχισκόρερ της και ο νέος προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα ακόμα μαθαίνει τις νέες ιδέες. Προβάδισμα στο διπλό, θα πάρουμε κάλυψη ποντάροντας στο Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.98.

Ρίζεσπορ – Μπασακσεχίρ

Δυνατό παιχνίδι πρεμιέρας στην Ριζούντα, οι γηπεδούχοι μπαίνουν με υψηλές φιλοδοξίες στην σεζόν, με τον ίδιο ικανό προπονητή και με τον ίδιο κορμό. Ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο που όμως έχει προτεραιότητα τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Αξίζει το ρίσκο στο “Χ”, σε απόδοση 3.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Ρίζεσπορ – Μπασακσεχίρ ➡ Χ (απόδοση 3.40)

22:15 | Αρούκα – Γκιμαράες ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.98)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από