Με φόρα στην Σαμσούντα οι «αετοί»

Με φόρα στην Σαμσούντα οι «αετοί»

Τα προγνωστικά του στοιχήματος με τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Θετικός ο σαββατιάτικος απολογισμός (+12 μονάδες) χάρη στο ασιατικό (+1) της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Community Shield. Άστοχο το παρολί με Κορόνα και Κασίμπασα να ηττώνται εντός έδρας.

Σαμσουνσπόρ – Μπεσίκτας

Ποιοτικό το υλικό της Σαμσουνσπόρ κι ας της έχει επιβληθεί μεταγραφικό εμπάργκο λόγω χρεών. Δεν έχασε σημαντικούς παίκτες, αλλά κάνει πρεμιέρα με νέο (Γερμανό) προπονητή, που όπως ομολόγησε έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον προκάτοχο.

Η Μπεσίκτας μπήκε με πάταγο στη νέα σεζόν, διέλυσε τη Γαλατασαράι (5-0) στο Σούπερ Καπ και ταξίδεψε στην Σαμσούντα με φόρα, με έντονη πίστη στο νέο project του Φαν Μπρόνκχορστ. Ο Ιμόμπιλε “ζεστάθηκε” στο ντέρμπι, ορεξάτος και προσαρμοσμένος δείχνει κι ο Ράφα Σίλβα. Θα εμπιστευτούμε τους “αετούς” στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Φαμαλικάο – Μπενφίκα

Η Φαμαλικάο άρεσε στα φιλικά προετοιμασίας, σκόραρε 2+ φορές και στα πέντε που έδωσε. Μπαίνει με επιθετικό ρυθμό στη νέα σεζόν και υψηλές φιλοδοξίες στα χέρια του κόουτς Εβαντζελίστα.

Τον περασμένο Μάιο την κέρδισε την Μπενφίκα και στην σημερινή πρεμιέρα δείχνει ικανή να την απειλήσει ξανά. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά σε δημιουργία η ομάδα του Σμιντ, αλλά με τα βασικά της στόπερ όχι απόλυτα έτοιμα πιθανώς να κινδυνεύσει. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ιρλανδία, Πολωνία & Πορτογαλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.60.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.70) στο Γκάλγουεϊ – Σεντ Πάτρικς. 7 εντός έδρας ματς αήττητη (4-3-0) η Γκάλγουεϊ ανέκτησε αυτοπεποίθηση με το διπλό στο Νταντάλκ, είναι σοβαρή τακτικά κι αρκετά αποτελεσματική στο γήπεδό της. Κατάλληλο το timing για να διευρύνει το σερί απέναντι σε μία Σεντ Πάτρικς που βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και μακριά από το Δουβλίνο απογοητεύει με σερί 0-5-6.

Δεύτερη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.80) στο Βίτζεβ – Σλασκ. Η Βίτζεβ εκπλήσσει θετικά με την εκκίνησή της (2-1-0) και η ατμόσφαιρα απόψε στο Λοτζ αναμένεται ενθουσιώδης. Η Σλασκ πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση την Πέμπτη στην Ελβετία, αλλά κουβαλά απογοήτευση και κούραση, το ρόστερ της δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ για να βγάλει την ίδια ένταση σήμερα.

Τρίτη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.83) στο Μπράγκα – Εστρέλα. Η Μπράγκα έχει το μυαλό της στην ρεβάνς της Ελβετίας, αλλά δεν αναμένεται εκτεταμένο rotation αφού ο κόουτς Σόουζα θέλει να δώσει ρυθμό στην ομάδα του. Κατάλληλος αντίπαλος η “καινούρια” Εστρέλα που θα χρειαστεί χρόνο να δέσει και στην “πεδρέιρα” αναμένεται να παίξει παθητικά. Η άμυνα της Μπράγκα μετρά 3/3 clean sheets, οπότε θα πάμε σε χαμηλό εύρος τερμάτων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Φαμαλικάο – Μπενφίκα ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

21:45 | Σαμσουνσπόρ – Μπεσίκτας ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.25)

Παρολί

17:00 | Γκάλγουεϊ – Σεντ Πάτρικς ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.70)

21:15 | Βίτζεβ Λοτζ – Σλασκ Βρότσλαβ ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.80)

22:30 | Μπράγκα – Εστρέλα ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.83)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ