Τριάδα ρίσκου στο 10,3

Τα προγνωστικά του στοιχήματος με τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι μου. Με μία σωστή πρόβλεψη στις τρεις, προκοπή δε γίνεται και αν εξαιρέσουμε τον Ιούνιο, γενικά το καλοκαίρι δεν πάει τη στήλη, Θα γυρίσει, γιατί πάντα αυτό συμβαίνει.

Στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος το over 2,5 στο Βέστερλο – Ουνιόν, έγινε over 6,5! Στο δεύτερο ματς με το οποίο ασχοληθήκαμε από το Βέλγιο, θέλαμε να μπουν επίσης τρία γκολ, αλλά Άντερλεχτ και Λέουβεν έμειναν στο 1-1 από το ημίχρονο…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματα.

Μπρόντμπι – Άαρχους Προγνωστικά

Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η απόδοση στο over 2,5. Μιλάμε για 1,90 και παίζουν δύο ομάδες που αν μη τι άλλο, τα γκολ μπαίνουν βροχή στα παιχνίδια τους.

Η Μπρόντμπι που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Λέγκια με 3-2 για τα προκριματικά του Κόνφερανς Λιγκ, μετρά πέντε over 2,5 στα έξι φετινά της ματς, με τα τέσσερα να είναι over 3,5!

Η Άαρχους στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 την Σοντέριτσκε, ηττήθηκε με 3-2 από την Κοπεγχάγη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 με τη Μίντιλαντ.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, έχει πιθανότητες να εμφανιστεί το over 2,5 στο σημερινό ματς και θα το τιμήσω.

Οντ Γκρένλαντ – Σπάρτα Σάρσμποργκ

Η Οντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά απέχει μόλις έναν βαθμό από την παραμονή. Προέρχεται από τρία over 2,5 στα τέσσερα τελευταία της ματς και σήμερα θα πάρω το ρίσκο και θα αγοράσω στην bet365 το over 3,5 σε απόδοση 2,20.

Λίλεστρομ – Μόλντε Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από ένα μήνα στην έδρα της Μόλντε, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα, με 3-0. Η Μόλντε προέρχεται από νίκη, επίσης, με 3-0 επί της Σερκλ Μπριζ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται κοντά σρην πρόκριση.

Τόσο τα παιχνίδια της Μόλντε, όσο και σε αυτά της Λιλεστρομ, γκολ μπαίνουν και μάλιστα αρκετά. Η Λίλεστρομ προέρχεται μάλιστα από εννέα σερί over 2.5!

Επειδή το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι πληρώνει λίγο (1,62) θα ρισκάρω και θα αγοράσω το over 3,5 σε απόδοση 2,47

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 Μπρόντμπι – Άαρχους: Over 2,5 (1,90)

18:00 Οντ Γκρένλαντ – Σάρπσμποργκ: Over 3,5 (2,20)

20:15 Λίλεστρομ – Μόλντε: Over 3,5 (2,47)

Πηγή: bethome.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από