Δίχως τους πυλώνες & παραδοσιακά ανέτοιμη

Δίχως τους πυλώνες & παραδοσιακά ανέτοιμη

Η σεζόν ξεκινάει στην Αγγλία με την διεξαγωγή του Community Shield και η BetHome δίνει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές

Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ

Όπως έκλεισε, έτσι ακριβώς ανοίγει η σεζόν στην Αγγλία, με ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Γουέμπλεϊ,

Η Γιουνάιτεντ έσπασε εντυπωσιακό αήττητο σερί της Σίτι τον περασμένο Μάιο και οι συνθήκες ευνοούν για να συνεχίσει την παράδοση των Community Shield, που την θέλει να έχει κατακτήσει και τα 4 τελευταία που συμμετείχε, ενώ η Σίτι έχασε και τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Και οι δύο ομάδες έκαναν προετοιμασία με σημαντικές ελλείψεις, ξεκουράστηκαν οι πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν, αλλά στην Σίτι οι απουσίες για την επίσημη πρεμιέρα είναι καθοριστικές. Αναμφισβήτητα οι Ρόδρι και Φόντεν ήταν οι δύο κορυφαίοι της περασμένης σεζόν, αμφότεροι είναι ανέτοιμοι και δεν θα παίξουν στο Γουέμπλεϊ. Αλλάζει η δυναμική της πρωταθλήτριας δίχως αυτούς. Μαζί τους στο απουσιολόγιο και οι Γουόκερ, Στόουνς.

Παραδοσιακά δεν παρουσιάζεται έτοιμη η Σίτι στα Community Shield, ο Γκουαρδιόλα δεν πιέζει τους παίκτες του στην προετοιμασία και οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυναμική του αγώνα. Επιλογή με αξία το Μαν. Γιουνάιτεντ +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.91.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πολωνία, Νορβηγία & Τουρκία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.36.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.70) στο Κορόνα – Κρακόβια. Κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι ο κόουτς Ζιελίνσκι, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην Κορόνα αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του. Κατάλληλο το timing για να πάρει εκδίκηση, αφού η Κρακόβια παραπατάει, αλλά χρειάζεται και κάλυψη το ποντάρισμα έδρας.

Δεύτερη επιλογή το Under 3.5 (1.75) στο Βίκινγκ – Μπόντο/Γκλιμτ. Σε χαμηλό σκορ και με περιορισμένη δημιουργία οι δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες της Βίκινγκ, τα 7/9 φετινά παιχνίδια μπρος στο κοινό της έμειναν στο Under 3.5. Η Μπόντο θα παίξει και για το “Χ” στο Σταβάνγκερ, θα κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενδιάμεσα στα προκριματικά του Champions League. Στα 6/7 τελευταία ταξίδια της επιβεβαιώθηκε το παραπάνω σημείο.

Τρίτη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.80) στο Κασίμπασα – Κόνιασπορ. Με τον ίδιο κορμό, ουσιαστικά με την ίδια 11αδα επιστρέφει για τη νέα σεζόν η Κασίμπασα, αναμένεται να έχει συνοχή στο παιχνίδι της, εν αντιθέσει με την Κόνιασπορ που άλλαξε αρκετά το ρόστερ και διαθέτει άπειρο προπονητή. Προβάδισμα στην έδρα και στο χαμηλό σκορ αφού δεν υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός στην πρεμιέρα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ  ➡ Μαν. Γιουνάιτεντ +1 ασιατικό (απόδοση 1.91)

Παρολί

18:30 | Κορόνα – Κρακόβια  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.70)

19:00 | Βίκινγκ – Μπόντο/Γκλιμτ  ➡ Under 3.5 (απόδοση 1.75)

19:15 | Κασίμπασα – Κόνιασπορ  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.80)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ