Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα… δύο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η νέα σεζόν στο «Νησί» κάνει σέντρα με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γουέμπλει» στον τελικό του Community Shield. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:00): Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο για άλλη μία σεζόν ξεκινάει η χρονιά για τη Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που υπάρχει και η σχετική φημολογία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μπαίνει στη νέα σεζόν χωρίς να έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Για την ακρίβεια, ως τώρα, είναι σαν να μην έχει κάνει καμία! Έχει αποκτήσει μόνο τον εξτρέμ Σαβίνιο (έπαιξε πέρσι δανεικός στη Χιρόνα) από την Τρουά, την ώρα που δείχνει να είναι κοντά στην πώληση του Άλβαρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Και το γεγονός ότι επί της ουσίας ο κορμός της παραμένει ίδιος (Ντε Μπρούινε και Έντερσον φαίνεται πως συνεχίζουν κανονικά στους «πολίτες» παρά τις… σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία), την καθιστά φαβορί και για τη φετινή χρονιά. Δεν λείπουν οι απουσίες για τους «πολίτες» ενόψει του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός έχουν μείνει οι Γουόκερ (δεξί μπακ), Φόντεν (μεσοεπιθετικός), Στόουνς (κεντρικός αμυντικός), Ρόδρι (μέσος).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει για άλλη μία χρονιά με υψηλές βλέψεις και με την ελπίδα/προσδοκία να τα πάει (πολύ) καλύτερα από την περσινή. Σίγουρα έσωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου επικράτησε 2- 1 της Σίτι με Γκαρνάτσο και Μάινου. Σίγουρα «σήκωσε» κουβέντα η παραμονή και η ανανέωση του συμβολαίου του Τεν Χαγκ στον πάγκο της, μετά από μία προβληματική χρονιά. Την οποία, βέβαια, η Γιουνάιτεντ καλείται να αφήσει πίσω της. Έχει το ρόστερ να διεκδικήσει τίτλους για τη νέα σεζόν; Την απάντηση καλείται να τη δώσει η ίδια. Πάντως, στάθηκε άτυχη κιόλας, μιας και ο νεοαποκτηθείς Γιόρο (κεντρικός αμυντικός) χτύπησε και θα μείνει για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης. Εκτός έχουν μείνει και οι Χόιλουντ (επιθετικός), Μαλάσια (αριστερό μπακ), την ώρα που δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι ο Μαγκουάιρ (κεντρικός αμυντικός), Λίντελοφ (κεντρικός αμυντικός), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ) και Σο (αριστερό μπακ).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ)

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΕΡΤΑ (21:30): Το Αμβούργο βρίσκεται στην Bundesliga 2 αρκετά χρόνια και έχει ζήσει μερικές αξέχαστες στιγμές. Απλά με αρνητικό πρόσημο, αφού δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου με κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο. Η ιστορική γερμανική ομάδα βρίσκεται στην Bundesliga 2 αρκετό καιρό και κάθε χρόνο είναι στην πρώτη πεντάδα. Έτσι και φέτος θέλει να είναι πολύ ψηλά και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για επιστροφή στα… σαλόνια και στην Bundesliga. Έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, θεωρείται ένα από τα 3- 4 φαβορί για άνοδο, ενώ έχει μια «καυτή» έδρα, ίσως την καλύτερη στην κατηγορία.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΕΡΤΑ (21:30): Η Χέρτα Βερολίνου από την πλευρά της έπεσε πριν από έναν χρόνο στην Bundesliga 2 και θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Όπως και το Αμβούργο είναι μια από τις ιστορικότερες και λαοφιλέστερες ομάδες της χώρας και ανήκει στην Bundesliga και για αυτό θέλει να επιστρέψει. Φέτος, όμως αποδυναμώθηκε και δεν θα είναι εύκολο το να διεκδικήσει την άνοδο, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν, στα χαρτιά τουλάχιστον καλύτερες ομάδες. Το Αμβούργο είναι μια από αυτές. Η Χέρτα προέρχεται από ένα κακό ξεκίνημα στη χρονιά, αφού υποδέχτηκε την πάντα επικίνδυνη Πάντερμπορν στο Βερολίνο και ηττήθηκε με 2-1, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε να χάσει. Παρόλα αυτά το έχασε και εμφάνισε ξανά παθογένειες και αγωνιστική αστάθεια της περσινής σεζόν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΕΡΤΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από