«Βρέχει» γκολ στην Πορτογαλία – Ανώτερη η Σταντάρ

«Βρέχει» γκολ στην Πορτογαλία – Ανώτερη η Σταντάρ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Παρασκευή σήμερα και οι «μηχανές» ζεσταίνονται ενόψει ενός… καυτού και γεμάτο… δράση Σαββατοκύριακου. Απόψε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Πορτογαλία και Βέλγιο εκεί όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές.   Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview. 

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΑΛΙΝ (21:45): Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική μας δικαίωσαν και κέρδισαν ένα από τα φοβορί του φετινού πρωταθλήματος με 1-0 στο Στάδιο Μαουρίς Ντουφράσνε. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 64ο λεπτό ο Μάρκο Μπούλατ, H καυτή έδρα των γηπεδούχων και φέτος θα αποτελέσει το όπλο τους στο πρωτάθλημα, το ξεκίνημα κρίνεται θετικό καθώς σε δυο παιχνίδια η Σταντάρ Λιέγης έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ. Τώρα έχει μπροστά της ένα δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι και η συνταγή της ομάδας του Ιβάν Λέκο θα είναι η ίδια. Προσεκτικά πίσω και με υπομονή να βρεθεί το γκολ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τέσσερις απουσίες αλλά θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που θεωρητικά πάντα είναι του χεριού τους εντός έδρας. Αυτό και φαίνεται και στα πιο πρόσφατα τρια παιχνίδια εντός έδρας που οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει καμία ήττα.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΑΛΙΝ (21:45): Η Μαλίν ενώ ξεκίνησε με ισοπαλία έκπληξη απέναντι στην Κλάμπ Μπριζ η συνέχεια ήταν βαριά και σαρωτική. Την προηγούμενη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν βαριά ήττα στην έδρα τους από τη Βέστερλο με 2-4. Το πολύ κακό αμυντικό ξεκίνημα της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι είχε ως αποτέλεσμα η Μαλίν να δεχθεί δυο γκολ γρήγορα γρήγορα στο παιχνίδι και μετά απλά να κυνηγάει το σκορ. Το τελικό 2-4 ήρθε φυσικό επακόλουθο και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι ήταν να πλησιάσουν δυο φορές στο γκολ (1-2, 2-3). Με τέτοια αμυντική εικόνα σε μια έδρας όπως το Μαουρίς Ντουφράσνε οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν καμία ελπίδα και πρέπει να προσέξουν πολύ την άμυνα τους από την αρχή της αναμέτρησης αν δεν θέλουν να ζήσουν ένα καρμπόν αγώνα με αυτόν της 2ης αγωνιστικής.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΑΛΙΝ)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΡΙΟ ΑΒΕ (22:15): Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, μπαίνει ως φαβορί και στη νέα σεζόν. Έκανε… περίπατο την περσινή χρονιά και πήρε μα άνεση το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, επιστρέφοντας στην κορυφή με την πιο παραγωγική επίθεση και με 96 γκολ. Ξεκίνησε με το αριστερό καθώς έχασε στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Πόρτο. Συνεχίζει ο Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο, παρά το γεγονός πως είχε πολλές προτάσεις και κάποιες εξ αυτών από την Premier League και άκρως δελεαστικές. Κράτησε τον Γκιοκέρες, για τον οποίο επίσης υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Πήρε Κοβάτσεβιτς και Ντελμπάστ, επέστρεψε ο Καμπράλ, συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ανένδοτος. Θεωρητικά εύκολο ξεκίνημα απέναντι στη Ρίο Άβε εντός έδρας, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΡΙΟ ΑΒΕ (22:15): Για τη Ρίο Άβε η περσινή χρονιά εξελίχθηκε εν τέλει με θετικό τρόπο. Μπορεί να αγχώθηκε και να είχε ένα πολύ δύσκολο και άσχημο ξεκίνημα, μπορεί να φλέρταρε με τον υποβιβασμό για καιρό, αλλά ένα ντεμαράζ από τη μέση της σεζόν και μετά την έφερε έως την 11η θέση. Είναι η ομάδα την οποία αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και φέτος βάζει τον πήχη σαφώς πιο ψηλά και θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Λουίς Φρέιρε συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν στον πάγκο. Πήρε τον τερματοφύλακα Μίζτα, τον μέσο Ολίνιο, τον επιθετικό Ζοαμπί, ενώ αγόρασε τα δικαιώματα του Βρουσάι από τον Ολυμπιακό. Στην Πορτογαλία τη θεωρούν μία από τις υποψήφιες για να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, το ξεκίνημά της πάντως είναι ίσως το δυσκολότερο που θα μπορούσε να έχει απέναντι στη Σπόρτινγκ στο «Αλβαλάδε». 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΡΙΟ ΑΒΕ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ