ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε το βράδυ (21:00) στο ΟΑΚΑ τον Άγιαξ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό ο οποίος απόψε το βράδυ (21:00) υποδέχεται τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Έπειτα από την εξαιρετική παράσταση κόντρα στην Μπότεφ, το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και στα αποτελέσματα. Βέβαια σε αυτό τον προκριματικό γύρο το τριφύλλι περνάει σε μια άλλη… πίστα, μιας και απέναντι του έχει ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.Νέο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και στην αποστολή, είναι ο αρχηγός, Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος πήρε την θέση του Βέρμπιτς. Αντίθετα εκτός λίστας έμεινε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, ο Γερμανός μπακ, Φίλιπ Μαξ. «Αναμφισβήτητα γνωρίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά ξέρουμε ότι αύριο πρόκειται για μία άλλη ιστορία σε ένα άλλο πλαίσιο. Πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα γράψουμε την ιστορία αύριο υπέρ μας. Αναμφισβήτητα πέρυσι η ομάδα δεν διένυσε την καλύτερή της περίοδο. Έχει όμως άλλον προπονητή και άλλο αγωνιστικό στυλ. Και βεβαίως είναι μία ομάδα που χτίζει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και είναι πολύ επικίνδυνη όταν έχει την κατοχή», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Από την άλλη πλευρά ο Άγιαξ μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εποχή του Φραντσέσκο Φαριόλι, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοιβοντίνα στον προηγούμενο γύρο με δύο νίκες (1-0, 3-1). Κάπως έτσι πλέον ο «Άιαντας» έρχεται στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα βάλει τις βάσεις ενόψει και της ρεβάνς στην Ολλανδία. Εκτός για το αποψινό ματς βρίσκονται οι Μπέργκβαϊν (εξτρέμ) και Ράσμουσεν (επιθετικός), συν τους Βάινταλ (αρ. μπακ) και Ταχίροβιτς (μέσος), οι οποίοι δεν υπολογίζονται. «Το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή και πήραμε μαζί μας τον Μπρόμπεϊ. Μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής. Έκανε πολλή δουλειά. Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και έπρεπε πολύ σύντομα από το μηδέν ν’ αρχίσει να τρέχει με 100 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό είναι πάντοτε δύσκολο. Ωστόσο, οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100% της ετοιμοτητας τους. Ο Μπρόμπεϊ έκανε όσα έπρεπε και ήθελε να είναι μαζί μας στην Αθήνα. «Οι παίκτες μου δεν θα πρέπει να λογίζονται μονάχα ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι… σούπερ αθλητές. Πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για τις μάχες στο γήπεδο. Αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Το δουλεύουμε κάθε μέρα. Πρέπει να δουλεύουμε και στο πνευματικό κομμάτι. Είναι μια νέα πραγματικότητα αυτή για τους ποδοσφαιριστές μου. Εξελισσόμαστε. Είμαι χαρούμενος με όσα βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαριόλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από