Μόνο Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο Γιουρόπα Λιγκ

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Πέμπτης (08/08)!

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν είδαμε ρεπετισιόν στις επιτυχίες, αφού στα χθεσινά προγνωστικά, είχαμε ευστοχία 33,3 %. Συγκεκριμένα, η στήλη δικαιώθηκε με το goal/goal στο Σλάβια – Ουνιό, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στα άλλα δύο παιχνίδια. Η Κοπεγχάγη κέρδισε με γκολ στο τέλος (1-0), αλλά το συνδυαστικό 1Χ & over 2,5 δεν ήταν κοντά.

Τέλος, στο Γιαγκελόνια – Μπόντο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 και μας έλειψαν δύο γκολ για το συνδυαστικό goal/goal & over 2.5.

Διαβάστε επίσης: Τρεις μήνες παρά μια μέρα, από μια αξέχαστη βραδιά

Πάμε στα σημερινά, όπου το πρόγραμμα είναι πέρα για πέρα γεμάτο. Πάρα πολλές επιλογές και σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κίνδυνος να… χαθούμε στα ματς είναι μεγάλος. Ας δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μόλντε – Σερκλ Μπριζ προγνωστικά

Η Μόλντε δυσκολεύθηκε, αλλά κατάφερε να αποκλείσει την Σίλκεμποργκ και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και στα παιχνίδια με την Σερκλ Μπριζ. Μιλάμε για ομάδα που βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει δώσει ήδη 17 ματς για το πρωτάθλημα Νορβηγίας, έχοντας καλή παρουσία (4η θέση).

Οι Βέλγοι απέκλεισαν χωρίς να ηττηθούν την Κιλμάρνοκ, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, απογοήτευσαν. Ηττήθηκαν τόσο από την Βέστερλο (εκτός), όσο και από την Κοτράικ (εντός).

Φαβορί για τη νίκη, είναι η Μόλντε και μου αρέσει η απόδοση στην bet365 που την συνοδεύει (1,91). Θα την τιμήσω.

Παρτίζαν – Λουγκάνο προγνωστικά

Απογοήτευσε η Παρτίζαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου. Τρομερά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και αποκλεισμός με συνολικό σκορ 9-2! Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 6-2 και στη ρεβάνς, που έγινε στο Βελιγράδι, ηττήθηκε με 3-0!

Η εικόνα της, ήταν τέτοια που δεν γίνεται να την εμπιστευθεί κάποιος στα ματς με τη Λουγκάνο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ελβετοί αποκλείστηκαν και αυτοί, αλλά ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στα ματς με τη Φενέρ, έστω και αν ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια (4-3 εντός και 2-1 εκτός).

Θα ποντάρω στο να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι και να μπουν στο ματς, τουλάχιστον δύο γκολ.

Ριέκα – Έλφσμποργκ προγνωστικά

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρά η Έλφσμποργκ. Απέκλεισε πανεύκολα την Πάφο με συνολικό σκορ 8-2 (!) και στα παιχνίδια που ακολούθησαν με την Σέριφ, αν και ήταν το αουτσάιντερ, έδειξε χαρακτήρα και προκρίθηκε εύκολα. Κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 και στη Σουηδία με 2-0.

Στο πρωτάθλημα Σουηδίας. προέρχεται από τέσσερα σερί over 2,5 και τα τρία είναι over 3,5.

Τώρα πηγαίνει στην Κροατία για να δώσει μάχη με την Ριέκα, η οποία προκρίθηκε δύσκολα κόντρα στην Κορνιβούλ από τη Ρουμανία, αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 την Λοκομοτίβα Ζάγκρεπ.

Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,82, αν και θα την ήθελα μεγαλύτερη.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

20:00 Μόλντε – Σερκλ Μπριζ: 1 (1,91)

21:00 Παρτίζαν – Λουγκάνο: Χ2 & over 1,5 (1,70)

21:00 Ριέκα – Έλφσμποργκ: over 2,5 (1,82)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ