ΜΑΛΜΕ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΜΑΛΜΕ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά ταξιδεύει στη Σουηδία με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στα playoffs του Champions League.

Η Μάλμε,απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε. Ουσιαστικά, είχε εύκολο έργο. Κέρδισε με 4-1 στον πρώτο αγώνα, στη Σουηδία και έχασε 3-2 στον δεύτερο, χωρίς να την… επηρεάσει. Θυμίζουμε, είναι ομάδα που έχει ρυθμό, την ώρα που στο πρωτάθλημά της έχει παίξει 17 αγώνες και είναι πρωτοπόρος με +3 (από την Τζουργκάρντεν). Θα είχε ακόμη καλύτερη διαφορά αν είχε αποφύγει την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Σίριους με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι της. Είναι έμπειρη ομάδα και καλείται να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, για να τα λέμε όλα, δύσκολο είναι και το δικό της έργο απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο απολογισμός των παικτών της Εθνικής: O MVP, ο αρχηγός και οι συμπαραστάτες (vids)

To πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Champions League θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ στη Σουηδία κόντρα στην Μάλμε. Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας, συγκριτικά με τον προηγούμενο γύρο, είναι υψηλότερο, όμως, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και τώρα. «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μάλμε είναι γεννημένη να κάνει επιθέσεις και να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή με παίκτες. Δεν είναι όμως μόνο το στυλ παιχνιδιού αλλά και το πως θα οργανώσουμε το παιχνίδι μας, θα πρέπει να τους κάνουμε να συγχυστούν. Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα που είναι συγκεντρωμένη, να διαχειριστεί τις καταστάσεις, θα έχει πίστη, θα πάρει αυτό που θέλει. Και μιλάμε για δυο ματς και ο αγώνας στην Τούμπα δε θα είναι εύκολος για τη Μάλμε», ανέφερε ο Ρουμάνος προπονητής. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι ο Λουτσέσκου έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΜΑΛΜΕ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ