ΝΟΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΝΟΑ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΝΟΑ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα πλέον για την εντυπωσιακή μέχρι τώρα ΝΟΑ. Στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους, η ομάδα από την Αρμενία τα πήγε περίφημα κόντρα σε Σκεντίγια και Σλιέμα, ωστόσο η δυναμική της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής. «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Συνήθως παλεύει για τον τίτλο στην Ελλάδα και έχει παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι το ίδιο όπως το τελευταίο. Σεβόμαστε όλους σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι αδύνατο. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει μια καλή ομάδα, αλλά και εμείς διαθέτουμε μια καλή ομάδα και θα δούμε αύριο τι θα συμβεί», υπογράμμισε ο τεχνικός της ΝΟΑ, Ρούι Μότα.

Διαβάστε επίσης: Ο απολογισμός των παικτών της Εθνικής: O MVP, ο αρχηγός και οι συμπαραστάτες (vids)

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με συνολικό σκορ 8-3. Το πάθημα του πρώτου παιχνιδιού έγινε μάθημα για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα το οποίο στην ρεβάνς της Ανδόρας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ίντερ της οποίας και επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του. Πλέον στον δρόμο προς τα playoffs της διοργάνωσης το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα βρίσκει μπροστά του την ΝΟΑ από την Αρμενία. Σε ένα ζευγάρι που έχει ξανά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Θυμίζουμε πως αν η ΑΕΚ καταφέρει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ρουζομπέροκ – Χάιντουκ. «Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια την περασμένη σεζόν και προφανώς και τα τελευταία τους παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με καλούς παίκτες επιθετικά και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού ήταν η απάντηση του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για την αντίπαλο της Ένωσης, ενώ για το αν θα κάνει ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα ο Έρικ Λαμέλα απάντησε πως: «Έχει ενσωματωθεί μαζί με τον Περέιρα. Προσαρμόζονται στην ομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος πρόκειται να παίξει».

ΝΟΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ