Με τα γκολ σε Ολλανδία και Βέλγιο

Με τα γκολ σε Ολλανδία και Βέλγιο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Αρκετά… γεμάτο είναι και το σημερινό κουπόνι. Πολλές οι επιλογές και για όλα τα… γούστα.Φυσικά ξεχωρίζει ο τελικός του Σούπερ Καπ Ολλανδίας ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Φέγενορντ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (19:30): Σε ρηχά νερά έμειναν και οι δυο ομάδες την πρώτη αγωνιστική και απέσπασαν ισοπαλίες χωρίς να δείξουν κάτι ιδιαίτερο καθώς τα πόδια από την
προετοιμασία είναι βαριά. Η Σταντάρ Λιέγης έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Γκενκ σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό και με λίγες καλές στιγμές. Η ομάδα του Ιβάν Λέκο είναι επηρεασμένη από την
προετοιμασία του καλοκαιριού αλλά θέλει και ενίσχυση. Η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει φέτος να χτυπήσει τις θέσεις εκείνες που οδηγούν στην Ευρώπη και θέλει να μπει στα πλέι οφ. Όταν
παίζει εντός έδρας, η Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει από την Κλαμπ Μπριζ στους τελευταίους 11 αγώνες και αυτό δείχνει τη δυναμική που δημιουργούν οι οπαδοί της στο Στάδιο Μαουρίς
Ντουφράσνε.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (19:30): Η Κλαμπ Μπριζ μας απογοήτευσε στην πρεμιέρα. 'Εμεινε στο 1-1 απέναντι στη σαφώς πιο αδύναμη Μαλίν και πραγματοποίησε ένα παιχνίδι που πιο πολύ έμοιαζε με φιλικό προετοιμασίας παρά με πρεμιέρα πρωταθλήματος και μάλιστα εντός έδρας. Ο Χοακίν Σέις άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό και εκεί που περιμέναμε να βγει μπροστά η ομάδα για να κλειδώσει το παιχνίδι ήρθε η ισοφάριση στο 65' και το παιχνίδι γυρισε τούμπα. Η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του Νίκι Χάγιεν ήταν κατώτερη απ' ότι θα περιμέναμε και μας έδειξε πως η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (19:00): Μία από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν της ιστορίας της έκανε η Αϊντχόφεν πέρσι. Από το ξεκίνημα έως το τέλος στην κορυφή, με απίθανα ρεκόρ, σερί νίκες, όλο τον πρώτο γύρο αήττητη, εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη Φέγενορντ και στην Ευρώπη δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντόρτμουντ στα νοκ άουτ του Champions League. Φέτος ξεκινάει με ανάλογους στόχους θέλοντας να προχωρήσει ξανά στο Champions League όπως και πέρσι, αλλά και να διατηρήσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα. Με ίδιο τεχνικό τιμ, ουσιαστικά ίδιο ρόστερ (έως τώρα), μοιάζει καλοκουρδισμένη μηχανή. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, έχασε με 3-0 από την Άντερλεχτ, 1-1 με Κλαμπ Μπριζ, νίκησε 3-2 τη ΦΚ Αϊντχόφεν και 2-1 τη Βαλένθια στο πιο πρόσφατο.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (19:00): Δεν κατάφερε να διεκδικήσει ουσιαστικά τον τίτλο η Φέγενορντ καθώς είχε να ανταγωνιστεί την ασυναγώνιστη Αϊντχόφεν. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει, ειδικά από τη στιγμή που ο Άγιαξ δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν η δεύτερη θέση που την πήρε με χαρακτηριστική άνεση τερματίζοντας επτά πόντους μακριά από την κορυφή. Σώθηκε κατά κάποιο τρόπο η σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στη Ναϊμέγκεν. Γύρισε σελίδα, καθώς ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, ο τεχνικός Άρνε Σλοτ, συνεχίζει στη Λίβερπουλ.
Ανέλαβε και κάνει επίσημο ντεμπούτο τώρα, ο 47χρονος Μπρίαν Πρίσκε. Πέρυσι έκανε το νταμπλ με τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία. Στόχος είναι να κάνει το κάτι παραπάνω και να πάρει τον τίτλο. Αναμένεται να παλέψει για τον τίτλο με την Αϊντχόφεν και φέτος. Θέλει από νωρίς να στείλει μήνυμα μέσω του Σούπερ Καπ με την κατάκτησή του.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ