Μονόδρομος τα γκολ

Μονόδρομος τα γκολ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με την δράση να συνεχίζει με ξέφρενο ρυθμό. Φυσικά ο τελικός του πορτογαλικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο είναι αυτός που ξεχωρίζει, ενώ στη σέντρα βρίσκεται και η Σκωτία.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ (22:15): Έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας για 20η φορά στην ιστορία της. Η Σπόρτινγκ που άφησε στα κρύα του… λουτρού τόσο την Μπενφικά, όσο και την Πόρτο, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και δε δυσκολεύτηκε καθόλου να φτάσει προς τον τίτλο. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 90 βαθμούς και κέρδισε κάθε αντίπαλο που φιλοξένησε στο «σπίτι» της. Εν ολίγοις, έκανε το 17/17, ενώ για τέσσερα τέρματα δεν έφτασε τα 100 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα φιλικά τώρα, κέρδισε τόσο τη Σεβίλλη (2-1), όσο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο πρώτο χρονικά ανεπίσημο ματς της νέας σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σεντ-Γιούστ (στόπερ), Νελ (επιθετικός) και Νούνο Σάντος (αριστερός μπακ-χαφ).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ (22:15): Κατάφερε κατά κάποιο τρόπο να σώσει έστω και λίγο μία αποτυχημένη χρονιά, όπου κόντεψε να μην κατακτήσει ούτε έναν εγχώριο τίτλο. Κάτι που συνέβη για τελευταία φορά πριν από επτά χρόνια. Η Πόρτο αρχικά απώλεσε να κατακτήσει το περσινό Σούπερ Καπ, χάνοντας από την Μπενφίκα (2-0), ενώ στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω στην κούρσα για τον τίτλο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τερμάτισε τρίτη και στο -18 από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ και στο -8 από τη δεύτερη Μπενφίκα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κέρδισε και στις οκτώ φιλικές αναμετρήσεις της. Συγκεκριμένα, νίκησε κατά σειρά τις Σανιοανέσε (4-0), Τσάβες (4-0), Νασιονάλ Μαδέιρα (4-1), Αλ Αραμπί (4-1), Αούστρια Βιέννης (3-1), Ταταμπάνια (4-2), Στρουμ Γκρατς (0-2) και Αλ Νάσρ (4-0). 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ)

ΧΑΡΤΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (14:00): Επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η περασμένη σεζόν για την Χάρτς, η οποία παρά το κακό της ξεκίνημα στο περασμένο πρωτάθλημα κατάφερε να κατακτήσει με σχετική άνεση την 3η θέση της Σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ. Η ομάδα του Εδιμβούργου συγκέντρωσε 68 βαθμούς σε 38 αναμετρήσεις, στο +12 από την 4η Κιλμάρνοκ και στο -25 από την πρωταθλήτρια Σέλτικ, σημειώνοντας είκοσι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δέκα ήττες (20-8-10). Στο φετινό πρωτάθλημα φέρεται εκ νέου φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης έχοντας βέβαια πολύ μεγάλη απόσταση από τους δυο της Γλασκώβης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μέχρι στιγμής η Χάρτς δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια εντυπωσιακή μεταγραφή, έχοντας προσθήκες κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΧΑΡΤΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (14:00): Μονάχα ως ιδανικοί αυτόχειρες μπορούν να χαρακτηριστούν οι Ρέιντζερς την περασμένη σεζόν στην Σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ καθώς κατάφεραν να απωλέσουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην «κούρσα του τίτλου» και μάλιστα στο τέλος να τερματίσουν οκτώ (8) βαθμούς πίσω από τους «μισητούς» συμπολίτες τους. Συγκεκριμένα οι Ρέιντζερς την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 2η θέση της Σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ, συγκεντρώνοντας 85 βαθμούς σε 38 αναμετρήσεις, στο -8 από την πρωταθλήτρια Σέλτικ σημειώνοντας εικοσιεπτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες (27-4-7). Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τους «μπλέ» να κατακτούν μονάχα έναν (1) από τους τρεις (3) διαθέσιμους εγχώριους τίτλους, συγκεκριμένα το Λίγκ Καπ, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας – στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν – ηττήθηκαν στο «Χάμπτον Πάρκ» από τη Σέλτικ με 1-0. Στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι «Τζερς» στην περίοδο προετοιμασίας μετρούν τρεις ήττες (από Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπέρμιγχαμ) και μια ισοπαλία (με Ουνιόν Βερολίνου).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΧΑΡΤΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ