ΜΠΟΤΕΦ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΟΤΕΦ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Μπότεφ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού, η Μπότεφ κατάφερε να φύγει από το ΟΑΚΑ με ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την ίδια (2-1). Το γεγονός πως σε σχέση με το τριφύλλι έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της φάνηκε στο φινάλε με την ομάδα της Βουλγαρίας να υποδέχεται απόψε το τριφύλλι έχοντας την ευκαιρία να φτάσει στην ανατροπή και παράλληλα στην πρόκριση.

«Εμένα μου αρέσει απέναντι σε μεγάλες ομάδες να παίζω στα ίσια. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, ρόστερ, εμείς δεν είμαστε μεγάλο φαβορί. Απλά έχουμε καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με αυτές πριν το πρώτο ματς», είπε ο Κερκέζ που δεν υπολογίζει μόνο στον νεοφερμένο επιθετικό Μάρας, ο οποίος είναι εκτός λίστας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός με βάση την εικόνα που έδειξε πάνω στο χορτάρι στο πρώτο ματς κόντρα στους Βούλγαρους θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη από το τελικό 2-1. Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές μπροστά από τα καρέ της Μπότεφ και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει και παραπάνω γκολ. Παρόλα αυτά το τριφύλλι παραμένει το φαβορί στο ζευγάρι πηγαίνοντας στην Φιλιππούπολη με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1.

«Στο πρώτο ματς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για ευρύτερο σκορ, αλλά δεν μπορείς να κλάψεις ή να λυπηθείς, ό,τι έγινε έγινε. Τώρα έχουμε μια νίκη υπέρ μας κι αυτή πρέπει να υπερασπιστούμε και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα που κάναμε άσχημα», είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος τόνισε ότι θα γίνει και η απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση. Σένκεφελντ και Βιλένα είναι άρρωστοι και έμειναν στην Αθήνα, ο Ιωαννίδης είναι εκτός. Τσέριν και Ίνγκασον αναμένεται να αγωνιστούν από την αρχή.

ΜΠΟΤΕΦ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ