ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Ανδόρρα με στόχο να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Μίλησε» με τα άστρα η Ίντερ Εσκάλντες στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Για περίπου 50 αγωνιστικά λεπτά η ομάδα από την Ανδόρρα ζούσε έναν… εφιάλτη στην «Opap Arena» όντας πίσω στο σκορ με 4-0. Παρόλα αυτά μέσα σε διάστημα 18 λεπτών!

Κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (και με την βοήθεια της Ένωσης) τρεις φορές διατηρώντας έτσι «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες της για την απόλυτη ανατροπή και την υπέρβαση. Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μου ήταν γενναίοι, πιέζοντας στην άμυνα και τα κατάφεραν με την αξία τους. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα νεκρά διαστήματα», είπε ο προπονητής Ορτίθ, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ αν και φαινόταν πως θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στην Ίντερ Εσκάλντες είδε τις παθογένειες της περασμένης σεζόν να κάνουν για ακόμη μια φορά την εμφάνιση τους. Με το σκορ στο 4-0 άπαντες πίστεψαν (και δικαιολογημένα) πως η Ένωση θα πήγαινε στην Ανδόρρα χωρίς άγχος και με το εισιτήριο της πρόκρισης στην… τσέπη.

Ωστόσο το καταστροφικό τελευταίο 20λεπτο (διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ) έβαλε ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης την Ίντερ. Παρόλα αυτά το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα παραμένει το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και αν απόψε δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

«Πιστεύω πολλές φορές ότι λείπει η ταπεινότητα. Όταν παίζαμε με την Μπράιτον 11 εναντίον 11, γιατί να αλλάξουμε αυτό το σκεπτικό όταν απέναντί μας ο αντίπαλος δεν είναι η Μπράιτον, αλλά παίζουμε πάλι 11 εναντίον 11; Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα με απογοητεύει περισσότερο. Για 65 λεπτά τα πράγματα τα κάναμε τέλεια και έπειτα το παιχνίδι τελείωσε 4-3 λόγω δικών μας λαθών, λόγω κάποιων ισχυρών σημείων του αντιπάλου. Εμείς δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολλά περισσότερα γκολ. Χάσαμε ένα πέναλτι, δόθηκε ένα πέναλτι που αν υπήρχε VAR μπορεί να μην δινόταν και νικήσαμε. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι διαφορετικό αλλά πάντα είναι 11 εναντίον 11», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα. 

ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από