Combos σε Καδίκιοϊ & Μπρατισλάβα

Combos σε Καδίκιοϊ & Μπρατισλάβα

Έντονο το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον από τις πρώτες ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Bethome να δίνει αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα

Έντονο το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον από τις πρώτες ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, απόψε θα μάθουμε τις 7 εκ των 14 ομάδων που θα συνεχίσουν να ζουν το όνειρο.

Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο

Χορταστικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελβετία, στην επικράτηση (3-4) της Φενέρμπαχτσε με ανατροπή φάνηκαν και οι επιθετικές αρετές και οι ανασταλτικές αδυναμίες αμφοτέρων. Στο Καδίκιοϊ η Φενέρ είναι μεγάλο φαβορί για να κάνει πρόκριση με δεύτερη νίκη, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να βγάλει την ρεβάνς δίχως κινδύνους.

Η Λουγκάνο ταξίδεψε με αυτοπεποίθηση ανατροπής στην Πόλη, η οποία προέρχεται από τις 2/2 εγχώριες νίκες και ο προπονητής της προανήγγειλε άφοβη τακτική προσέγγιση. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το τέμπο του αγώνα, ο Άγγλος διαιτητής (Τζόουνς) αναμένεται να βοηθήσει, οπότε θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε

Το πρώτο παιχνίδι στην Σλοβενία έμεινε στο 1-1 από το 11ο λεπτό, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Σλόβαν ήταν και παραμένει φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά η άμυνά της είναι σταθερά ασταθής. Δέχθηκε γκολ και στην εγχώρια πρεμιέρα (1-4 την Κομάρνο) και στα δυο ματς με την Στρούγκα για τον 1ο γύρο (4-2 εντός & 1-2 εκτός).

Ικανή να απειλήσει και στην Μπρατισλάβα η Τσέλιε, έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού το σημερινό θα είναι το 5ο της παιχνίδι στην σεζόν και στα προηγούμενα 4 σκόραρε 10 φορές. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

21:30 | Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.12)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ