Δυνατές «μάχες» σε Ελβετία και Βέλγιο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Αρκετά «πλούσιο» είναι το σημερινό κουπόνι με τα φώτα να είναι στραμμένα κυρίως σε Ελβετία και Βέλγιο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΙΣ (17:30): Με το ένα… πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League βρίσκεται η Σεντ Γκάλεν έπειτα και από το 4-1 επί της Τόμπολ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στη συνέχεια ήταν καταιγιστική φτάνοντας στην νίκη με εμφατικό τρόπο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα τώρα γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Βίντερτουρ. Σε ένα ματς που με βάση την εικόνα της πάνω στο χορτάρι σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι βρίσκεται στην 9η θέση ψάχνοντας απόψε το πρώτο τρίποντο στην σεζόν κόντρα στην Γιούνγκ Μπόϊς, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς κόντρα στην Τόμπολ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Τα πάντα για τη Novibet μόνο εδώ.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΙΣ (17:30): Από την άλλη πλευρά η Γιούνγκ Μπόϊς έχει μπει στην νέα σεζόν αρκετά… μουδιασμένα μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Σιόν ακολούθησε ακόμη μια αυτή την φορά με 3-1 στην έδρα της Σερβέτ. Μπήκε αρκετά… μουδιασμένα στο ματς και το «πλήρωσε» μιας και με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου βρισκόταν πίσω με 2-0. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και κάπως έτσι η Γιούνγκ Μπόϊς έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την νίκη. Πάντως απόψε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτάσει στην πρώτη της νίκη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Σεντ Γκάλεν. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ)

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (20:15): Η Βέστερλο συνεχίζει την ίδια αδιάφορη περσινή σεζόν, τουλάχιστον σε όσα έχουν να κάνουν με τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Η ομάδα του Τίμι Σίμονς δεν έχει να επιδείξει κάτι σπουδαίο στο μεταγραφικό παζάρι εκτός από την απόκτηση του ταλαντούχου 17χρονου στόπερ Βούσκοβιτς. Φυσικά οτι αναφέρουμε ένα τόσο νέο παιδί που δεν γνωρίζουμε τι εξέλιξη θα έχει ως την κορυφαία μέχρι τώρα τουλάχιστον μεταγραφή των γηπεδούχων δείχνει πως δεν έχουν γίνει και σπουδαίες κινήσεις. Στα φιλικά έχει δείξει μια μικρή συνέπεια στο σκοράρισμα αλλά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς οι ομάδες που αντιμετώπισαν εκτός από τη Σερβέτ και τη Γιούνγκ Μπόις δεν έχουν κάποιο ειδικό βάρος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (20:15): Η Σερκλ Μπριζ από την άλλη πλευρά προέρχεται από μια καλή χρονιά που της εξασφάλισε την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 14 χρόνια. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως η ομάδα διαθέτει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας με μέσο όρο τα 22.8 έτη. Ο προπονητής Μιρόν Μούσλιτς βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της ομάδας 3 χρόνια και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πάντων χτίζοντας μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και στοιβαρή. ‘Οπως είδαμε και στο φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα με πολλά τρεξίματα που δεν διστάζει να τρέξει στην αντεπίθεση και να βρει ανοιχτούς χώρους.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από