ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ Live Streaming

Την Ναϊμέγκεν αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός (16:30) στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Έπειτα από ένα ματς με τέσσερα γκολ, αρκετές φάσεις και εξαιρετικό ρυθμό ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην Αλ Κάντσια του Μίτσελ. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τσικίνιο στο 18′ έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σέντρα του Ορτέγκα, ωστόσο στη συνέχεια δύο αμυντικά λάθη στην άμυνα των Πειραιωτών έδωσαν το δικαίωμα στους Σαουδάραβες να φέρουν… τούμπα τα δεδομένα. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε «στροφές» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας να φτάσει στην ισοφάριση στο 88′ χάρη στο αυτογκόλ του Αλ Γκαμντί. Έβγαλαν αρκετές φάσεις οι Πειραιώτες μπροστά από τα καρέ της Αλ Κάντσια, ωστόσο παράλληλα έδειξαν αδυναμίες αμυντικά.

H σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετική για την Ναϊμέγκεν η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου (ηττήθηκε με 1-0 από την Φέγενορντ), αλλά και στα playoffs της Ευρώπης γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο γύρο από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Μαϊερ ο οποίος απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης. Στο μεταγραφικό παζάρι εμφανίστηκε ιδιαίτερα «νωθρή», μιας και δεν προχώρησε σε κάποια σημαντική προσθήκη. Έχει δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας μέχρι στιγμής κόντρα σε Χέρτα Βερολίνου και Σταντάρ Λιέγης γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Μια ανάσα από Βέλντε ο Ολυμπιακός (vids)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ